Μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω όσο κι αν προσπαθήσω. Το πρώτο είναι διαχρονικό: Πως είναι δυνατόν ερασιτέχνες παράγοντες (Ομοσπονδία) να αποφασίζουν για εταιρείες, για επαγγελματικές ομάδες; Ας πούμε ότι με λίγη καλή διάθεση και προκειμένου να διοργανωθεί ιδανικά (…) το Κύπελλο, γίνονται κάποιες παραχωρήσεις κι από τις δύο πλευρές.

Η καλή διάθεση που λέμε θα πρέπει να είναι δεδομένη και διαβάζοντας τα όσα καταγγέλει ο Προμηθέας γεννιούνται κάποιες απορίες.

-Το πρόβλημα είναι δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίξει Κυριακή καθώς Παρασκευή παίζει στο Μαυροβούνιο. Ο Προμηθέας δεν μπορεί να παίξει Δευτέρα (αλλά θα παίξει τελικά) καθώς την Τετάρτη παίζει στο Στρασβούργο άρα την Τρίτη θα πρέπει να κάνει δρομολόγιο Πάτρα- Αθήνα- Γαλλία!

-Η απάντηση του Αριστείδη Γολέμη, Προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΟΚ, όπως καταγγέλει ο Προμηθέας ήταν η εξής: «Κι ας μην συμφωνείτε εγώ θα μεταφέρω τον αγώνα τη Δευτέρα κι αν δεν μπορείτε, μην κατεβείτε να αγωνιστείτε!!!»

Τι έχουμε δηλαδή εδώ; Τον πρόεδρο της Επιτροπής και στέλεχος της ΕΟΚ να λέει στον Προμηθέα ότι εγώ θα κάνω αυτό που μου γουστάρει κι αν δεν συμφωνείς, μην κατέβεις να παίξεις.

Με λίγα λόγια ένα στέλεχος της ΕΟΚ (πάντα με βάση τα όσα αναγράφονται στην ανακοίνωση του Προμηθέα) παροτρύνει μια ομάδα (τον Προμηθέα) να διακωμωδήσει την διοργάνωση της ΕΟΚ επειδή δεν συμφωνεί με τις ημερομηνίες του κ.Γολέμη.

Το «αποφασίζω και διατάζω κι άμα σου γουστάρει» είναι ένα άλλο θέμα, εξίσου σοβαρό που δεν τιμά καθόλου ούτε τον ίδιο τον κ.Γολέμη, ούτε φυσικά την Ομοσπονδία την οποία εκπροσωπεί.

Το καλύτερο που είχε να κάνει ο Αριστείδης Γολέμης (ναι εκείνος που έκλεινε το…μισό ΟΑΚΑ σε τελικούς Παναθηναϊκού- Φάρου ή Παναθηναϊκού- Απόλλωνα Πάτρας για να έχει το κεφάλι του ήσυχο επικαλούμενος την Αστυνομία) ήταν να αφήσει τους παράγοντες του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα να βρουν τη λύση μόνοι τους. Και είμαι βέβαιος ότι θα την έβρισκαν.

Προς το παρόν είναι ένας άνθρωπος που πήγε να κάνει μεγάλη ζημιά στην διοργάνωση, που συμπεριφέρεται με τρόπο άκρως ακατάλληλο και προσβλητικό προς παράγοντες ομάδων και σίγουρα περιμένουμε την αντίδραση του κ.Βασιλακόπουλου και των υπολοίπων στελεχών της Ομοσπονδίας.