Στη διάρκεια του Δ.Σ της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Φασούλας και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αριστείδης Γολέμης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Μάλιστα ο τελευταίος υπενθύμισε στον υποψήφιο πρόεδρο ότι επί σειρά ετών πληρωνόταν από την ΕΟΚ. Ο Παναγιώτης Φασούλας αντέδρασε και ακολούθησε ο εξής διάλογος.

ΓΟΛΕΜΗΣ: Εγώ υπέγραφα επί τρία χρόνια κάθε μήνα ένα σημαντικό μισθό σε εσάς

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ): Δεν αφορούν το Δ.Σ αυτά…

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Θέλετε να μιλήσουμε για οικονομικά κύριε Γολέμη;

ΓΟΛΕΜΗΣ: Αν θέλετε… Έχω πολλά κύριε Παναγιώτη. Πάρα πολλά

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Τι να έχετε

Πέραν του συγκεκριμένου διαλόγου υπήρξαν κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Όπως για παράδειγμα η οριστικοποίηση των εκλογών στο γήπεδο της Λεωφόρου, στις 30/5. Με αυτό ήταν σύμφωνα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης καθώς επίσης και όσων εκπροσωπούν τους Άγγελο Παπανικολάου και Βαγγέλη Λιόλιο. Ενώ ήταν σφόδρα αντίθετη η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με το γήπεδο της Λεωφόρου και υπήρξε ένταση. Τελικά το θέμα τέθηκε στη ψηφοφορία όπου μειοψήφησαν τα πέντε μέλη της παράταξης Φασούλα.

Το σημαντικό ήταν ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων από την περιφέρεια, μετατέθηκε κατά δύο ώρες η διαδικασία. Αυτό είναι κάτι στο οποίο επέμεινε η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου και συμφώνησαν και οι υπόλοιποι (πλην Φασούλα). Έτσι η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 11:00 αντί για τις 09:00 της Κυριακής (30/5) και οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 13:00 αντί για τις 11:00.

Επίσης είναι σημαντικό το ότι άλλα 50 σωματεία απέκτησαν δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές κάνοντας ακόμα πιο αντιπροσωπευτική τη διαδικασία. Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και την 31η Μαΐου η ΕΟΚ θα έχει νέα διοίκηση.

Επίσης έγινε αποδεκτή η πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου προκειμένου να υπάρξει συνάντηση των τριών υποψηφίων προέδρων ώστε να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες περί της διεξαγωγής των εκλογών. Έστω και κατά το… ήμισυ. Καθώς δε θα συναντηθούν οι υποψήφιοι πρόεδροι αλλά οι νομικοί τους εκπρόσωποι την Δευτέρα (24/5).