Ειλικρινά δε γνωρίζω ποιος άνθρωπος του μπάσκετ θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος ή έστω να μην αισθάνεται… κάτι μετά την πρόσφατη απόφαση να πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου η ΕΟΚ και να καθυστερήσουν οι εκλογές ως τις 23 Μαϊου.

Πραγματικά, γιατί θα πρέπει να συμβεί αυτό; Γιατί θα πρέπει να χάσει το μπάσκετ δύο μήνες σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Όπου θα πρέπει να ληφθούν άμεσες αποφάσεις για το μπάσκετ. Ούτως ή άλλως η νέα διοίκηση θα έχει «βουνό» μπροστά της ν’ ανέβει. Έχει ν’ αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και πολλά προβλήματα. Και χρειάζεται το χρόνο για να δουλέψει. Και κυρίως εκτός από διάθεση και πλάνο, χρειάζεται και συνεργασία.

Και σε όλα αυτά το μόνο που δεν περισσεύει είναι ο χρόνος. Όσο συντομότερα γίνονταν οι εκλογές τόσο καλύτερα για όλους. Γιατί θα πρέπει το μπάσκετ να υποβαθμίζεται με διοικήσεις πρωτοδικείου, αναβολές; Γιατί αυτή η αναβλητικότητα δείχνει μόνο έλλειψη πνεύματος συνεργασίας;

Είμαστε σύμφωνοι, πιστεύω, ότι το να πάει η Ομοσπονδία με διοίκηση Πρωτοδικείου είναι μια μεγάλη «πληγή» για το μπάσκετ. Σε περίοδο κρίσιμη για όλο τον αθλητισμό… Και κυρίως είναι ενάντια στην ιστορία του, όπου το μπάσκετ έγινε εθνικό σπορ γιατί ήταν πρωτοπόρο. Και τώρα συμπεριφέρεται ως ουραγός των εξελίξεων.