Θα ήμουν άδικος αν άλλαζα τη λογική μου κι έκανα εξαιρέσεις. Παλαιότερα όταν οι παράγοντες του Κόροιβου, δημόσια και σε συνέντευξη Τύπου είχαν εξαπολύσει ΤΡΟΜΕΡΕΣ κατηγορίες εναντίων κάποιων (αόρατων προφανώς) εχθρών και τους είχα ζητήσει να μας μιλήσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

Επίσης κάποια στιγμή ένας Αμερικανός που είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε συνέντευξή του στο hoopshype.com είχε πει ότι «ο πρόεδρος της ομάδας του μπήκε στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο ενός αγώνα και τους έβαλε τις φωνές ώστε να χάσουν με συγκεκριμένη διαφορά για να πληρωθούν».

Ζήτησα τότε από τον ΕΣΑΚΕ να κινήσει γη και ουρανό, να βρει τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, αλλά και τον παίκτη. Και μέσω Εισαγγελέα να προχωρήσουν την υπόθεση.

Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα μου επιτρέψει ο Βαγγέλης Ζιάγκος να του πω ότι ήταν ορθότατη η διευκρινιστική δήλωση που έκανε κι εντελώς ατυχής η έμπνευσή του η αρχική, μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι «συνθηματικό». Ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, να αφήσει αιχμές. Διότι δε μπορεί να του ήρθε να τραγουδήσει έτσι απλά μετά από έναν αγώνα.

Μπορώ επίσης ν’ αντιληφθώ ότι οι σφυγμοί ήταν στα ύψη μετά από έναν αγώνα και η πίεση μεγάλη.

Και πάλι όμως δεν αλλάζει τίποτα από την αρχική μου τοποθέτηση.

Και θα σας εξηγήσω το γιατί. Όταν αφήνει τέτοιες αιχμές σε μια χρονιά όπου ΟΛΟΙ παλεύουν για να επιβιώσουν κι έχει πέσει ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ (από τις τσέπες των Ελλήνων δηλαδή) στο πρωτάθλημα, τότε θα μου επιτρέψει να του πω ότι εδώ είναι σοβαρή υπόθεση και όχι «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για να λέμε τραγούδια και στίχους.

Θα μπορούσε λοιπόν, ένας άνθρωπος με την εμπειρία και την καλλιέργεια του κ.Ζιάγκου από την πρώτη στιγμή να είναι συγκεκριμένος με το χιούμορ του. Διότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι πίστευαν ακριβώς αυτά που… απέκλεισε στη διευκρινιστική του δήλωση ο κόουτς του Ηρακλή.

Αν πραγματικά θέλουμε να προσφέρουμε στην επιβίωση του πρωταθλήματος, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Και στις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ μας και στο ΧΙΟΥΜΟΡ μας.

Ορθότατη λοιπόν η διευκρινιστική δήλωση του κ.Ζιάγκου που φανερώνει βέβαια ότι και ο ίδιος κατάλαβε την αστοχία στις πρώτες του δηλώσεις.