Για ακόμα μια φορά η ΕΡΤ απέδειξε πως κάνει ό,τι θέλει και λογαριασμό δε δίνει στην Basket League εκθέτοντας τον ΕΣΑΚΕ και ειδικά τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο που δεν έχει την ικανότητα να πετύχει ακόμα και τα στοιχειώδη.

Είκοσι λεπτά πριν την έναρξη της τέταρτης αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα, υπήρξε η ενημέρωση ότι ο αγώνας μεταφέρθηκε από την ΕΡΤ3 στην ERTFLIX. Κι αυτό για να μεταδοθεί στην ΕΡΤ3 ένας αγώνας τένις σε… μαγνητοσκόπηση!

Αν αυτό είναι σεβασμός της ΕΡΤ για το προϊόν που πληρώνει, τότε προφανώς πρόκειται για θέμα αντίληψης. Τι εννοούμε; Ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την έννοια του σεβασμού.

Αν αυτό δεν εκθέτει τον ΕΣΑΚΕ που σε μια σεζόν ολόκληρη δεν κατάφερε να πετύχει το παραμικρό με το τηλεοπτικό πρόγραμμα, παρακολουθώντας απλώς την ΕΡΤ να «στριμώχνει» το μπάσκετ και να μη βγάζει άχνα προφανώς ως ευγνωμοσύνη στο κανάλι που πληρώνει, τότε πάμε πάσο.

Αν ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αισθάνεται υπερήφανος για το… κερασάκι στην τούρτα που του έβαλαν μετά από μια σεζόν όπου δεν είχε την παραμικρή παρέμβαση, τότε αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το ρόλο του προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Διότι αν δεν το έχει καταλάβει, είναι πολύ σοβαρός ο ρόλος του προέδρου του ΕΣΑΚΕ ανεξάρτητα αν ο ίδιος σε κάθε του έκφραση φροντίζει να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

Σε άλλα νέα ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος παραμονές της έναρξης των ημιτελικών, πανηγύριζε για το προϊόν!!! Εκτός τόπου και χρόνου…

Ας μην τον πιέσω περισσότερο διότι την Παρασκευή θα έχει άλλα ζητήματα μπροστά του και ίσως αναγκαστεί να θυμηθεί ότι είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και όχι ένας αμέτοχος απέναντι στις αποφάσεις των Επιτροπών.

Πολύ αμφιβάλω ότι θα το θυμηθεί, πάντως.