Μέχρι στιγμής τι έχουμε δει; Τον Ντίνο Καλαμπάκο να παίρνει την σκυτάλη από την (ολόσωστη) ερώτηση του έμπειρου και σοβαρού συναδέλφου, Γιάννη Νάτου για το λόγο που ο Κόροιβος δεν έκανε μια επίθεση της προκοπής στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με τα Τρίκαλα και να μιλάει υποθετικά για…τρυπημένους παίκτες. «Αν κάποιος παίκτης είναι τρυπημένος, αν είναι Ελληνας, αν είναι Αμερικανός» κτλ…
Την επόμενη μέρα ο Καλαμπάκος κατάλαβε ότι το προχώρησε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κι εκτέθηκε. Έκανε κάποιες δηλώσεις που κατά την γνώμη μου δεν διόρθωσαν την κατάσταση. Ειδικά στο σημείο που είπε «απάντησα σε ερώτηση»… Ναι κόουτς, αλλά η ερώτηση ήταν για τακτικό θέμα κι εσύ άφησες υποψίες για «τρυπημένους».
Ακολούθως βγήκε η ΚΑΕ Κόροιβος με ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «όσα ακούγονται στα μπασκετικά στέκια» και για «να αναλάβει η Δικαιοσύνη».
Επιτρέψτε μου να πω κάτι: Δεν είναι υπεύθυνη στάση προπονητή να μιλάει με «αν». Και κυρίως δεν είναι υπεύθυνη στάση ΚΑΕ σε επίσημη ανακοίνωση να κάνει λόγο για…φήμες στα μπασκετικά στέκια!
Πολύ δε περισσότερο τα «αν» και «οι φήμες στα μπασκετικά στέκια» δεν δικαιολογούν το να μην βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στις ΗΠΑ σε δύο παίκτες και ακολούθως να γίνει ΡΕΖΙΛΙ τόσο ο Κόροιβος όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μάικ Τζέιμς προσφέρθηκε να τους βγάλει εισιτήριο ενώ με το θέμα ασχολήθηκε και ο…Ματ Τζάνινγκ!!!
Για να τελειώνουμε λοιπόν γιατί εδώ και τέσσερις μέρες η ιστορία έχει γίνει κωμωδία! Αν ο Κόροιβος έχει στοιχεία ας τα βγάλει στην δημοσιότητα ώστε να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη και να βοηθήσουμε και οι δημοσιογράφοι προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Αν όμως ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία, τότε καλά θα κάνουν οι παράγοντες του Κόροιβου να σταματήσουν αυτή την επικοινωνιακή υστερία εσωτερικής κατανάλωσης. Προσωπικά εύχομαι ολόψυχα να έχουν στοιχεία και αν υπάρχει «βρωμιά» να καθαρίσει. Ο δρόμος που έχουν ακολουθήσει όμως είναι αδιέξοδος. Εκθέτει και τους ίδιους αλλά κυρίως την Basket League.

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΡΑ
Πάμε παρακάτω τώρα… Με ιδιαίτερη έκπληξη παρατήρησα κάτω από το post του Πόσλεϊ, να εμφανίζεται πρώην παίκτης της ομάδας και να λέει ότι «ακόμα δεν τον έχει ξοφλήσει ο Κόροιβος»! Ακόμα και ο Πόσλεϊ έγραψε ότι «δεν πληρωνόταν». Και μάλιστα μιλάει για τρελές καταστάσεις.
Μου κάνει εντύπωση γιατί όταν προ μηνών είχα γράψει στο basketblog ότι στον Κόροιβο δεν είναι εντάξει στις πληρωμές, ένα μέλος του ΔΣ ο κ.Καντζός μου είχε «επιτεθεί» με post στην σελίδα του στο facebook επιτρέποντας από κάτω υβριστικά σχόλια σε βάρος μου από οπαδούς της ομάδας του.
Όταν επικοινώνησα μαζί του μου ορκιζόταν ότι οι παίκτες του Κοροιβου ήταν πληρωμένοι στην ώρα τους και δεν υπάρχουν παλιές οφειλές. Τον πίστεψα… Αλλά τώρα είτε πρέπει να θεωρήσω ότι λέει ψέματα ο Πόσλεϊ και άλλοι παίκτες του Κόροιβου, είτε ότι μου έλεγε ψέματα ο κ.Καντζός.