Αν οι μέτοχοι της Euroleague είναι περισσότερο υπεύθυνοι από τον Τζόρντι Μπερτομέου, θα πρέπει άμεσα να πάρουν μια απόφαση: Να αποβάλλουν τον Καταλανό δικηγόρο ο οποίος άλλωστε έκλεισε 20 χρόνια στην θέση αυτή. Είναι προφανές ότι καμία θέση δεν είναι ισόβια. Άρα η επιθυμία μας για νέα πρόσωπα θα πρέπει κάποια στιγμή να αγγίξει και την Euroleague.

Με την απόφαση να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και να απορρίψει τα αιτήματα των Πειραιωτών, είτε για αναβολή είτε για αλλαγή έδρας, η κεφαλή της Euroleague απέδειξε την ανυπαρξία της. Όταν για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά την υγεία, την ασφάλεια, αδιαφορείς, τότε είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βρίσκεσαι στην θέση αυτή.

Όταν υπάρχουν σαφείς οδηγίες, απαγορεύσεις πτήσεων, κυβερνητικές αποφάσεις, καραντίνες και τρόμος να εξελιχθεί σε πανδημία, τότε πας ενάντια στους κανονισμούς σου που έχεις γράψει στο πόδι. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά στους κανονισμούς της Euroleague δεν προβλέπεται αναβολή για τους λόγους που αιτήθηκε ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για απαράδεκτη κατάσταση.

Όταν υπάρχει μια τόσο δυσάρεστη κατάσταση και η «μαύρη λίστα» αυξάνεται διαρκώς στη γειτονική χώρα, τότε ΕΣΥ δεν στέλνεις μια ομάδα σε περιοχή (βόρεια Ιταλία) που βρίσκεται σε καραντίνα!

Παρεμπιπτόντως, μετά την επιστροφή από το Μιλάνο, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μείνουν σε 15 ημέρες σε καραντίνα! Δηλαδή θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας των Πειραιωτών με την Ρεάλ Μαδρίτης; ΝΤΡΟΠΗΚαι μόνο ΝΤΡΟΠΗ.

Αυτή τη στιγμή η Euroleague έχει λάβει μια πολύ επικίνδυνη απόφαση. Και δείχνει ότι οι άνθρωποι που την διοικούν είναι επικίνδυνοι.