Το Σάββατο 1/2 το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι θα μετονομαστεί σε Σάλα «Κώστας Πετρόπουλος». Τεράστια τιμή για τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, έναν από τους καλύτερους αθλητές που έβγαλε ποτέ η χώρα μας και σίγουρα κορυφαία φυσιογνωμία του αθλητικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της Πάτρας.

Γράψαμε σχετικά πρόσφατα. Και ήμασταν οι μόνοι που αναδείξαμε το θέμα. Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού σε μια σπουδαία αθλητική προσωπικότητα και έναν τζέντλεμαν όπως ο Κώστας Πετρόπουλος.

Η απόφαση και η εκτέλεσή της ανήκει στο Δ.Σ. το ΠΕΑΚ και μάλιστα έκανε και σχετικές δηλώσεις ο πρόεδρος, Νίκος Παπαδημάτος.

Μπράβο τους. Τεράστια κίνηση. Μεγάλη ενέργεια. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα. Που δεν ξέρουμε αν οφείλεται σε προχειρότητα, σε έλλειψη συνεργασίας, σε θέμα συνεννόησης. Πάντως είναι πολύ άσχημο και σίγουρα θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα. Προσέξτε τώρα τι γίνεται…

Η ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και την οποία δόξασε και δοξάστηκε ο Κώστας Πετρόπουλος, η πιο δημοφιλής στην πόλη, ο Απόλλωνας αγωνίζεται την ίδια μέρα στις 5 το απόγευμα κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Και μετά, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Απόλλωνας έχει εκδήλωση κοπής της πίτας του.

Η εκπρόσωπος της πόλης στην Basket League αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Προμηθέας, αγωνίζεται την ίδια ημέρα στις 5.45 το απόγευμα στην Πάτρα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.

Με λίγα λόγια: Η κορυφαία αθλητική φυσιογνωμία της Πάτρας τιμάται την ίδια ώρα περίπου που οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της πόλης έχουν υποχρεώσεις!!! Και φυσικά ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο, οι αθλητές, οι παράγοντες, οι προπονητές θα πρέπει να βρίσκονται εκεί.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Δεν θα μπορούσε να γίνει η εκδήλωση π.χ την Κυριακή ώστε να βρίσκεται ΟΛΗ η αθλητική Πάτρα στην μεγάλη στιγμή του τεράστιου Κώστα Πετρόπουλου;

Αδιανόητα πράγματα.