Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την ανάρτηση του κ.Κλεάνθη Γάλλου, υποψηφίου για το Δ.Σ της ΕΟΚ στις εκλογές που αναμένεται να γίνουν σύντομα. Διότι είναι ένας παλαιός αθλητής και μορφωμένος άνθρωπος οπότε δεδομένα μου κίνησε το ενδιαφέρον το post του.

Βασικά κυκλοφόρησε παντού καθώς το «μοίρασαν» αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ όπως και συνοδοιπόροι του στην Κίνηση του Παναγιώτη Φασούλα.

Θα μου επιτρέψει όμως να πω, με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος ειρωνείας ότι μας χαροποίησαν ιδιαίτερα όσα έγραψε. Διότι είναι μορφωμένος, νομικός απ’ όσο γνωρίζω και σίγουρα δε μπορεί να γράφει ό,τι του έρθει στο κεφάλι, χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις όπως κάνουν «οπαδικά τρολ».

Ο πρόλογος στην ανάρτησή του έχει ως εξής: «Το μπάσκετ δεν είναι το παράνομο στοίχημα, το παιδομάζωμα των νέων παικτών, ο ύποπτος ρόλος ορισμένων ατζέντηδων στον αφανισμό ολόκληρων τμημάτων σωματείων, η ελεγχόμενη διαιτησία, η πώληση ΑΦΜ των σωματείων, η πληρωμένη δημοσιογραφία και τα «κίτρινα» ΜΜΕ, οι κοντόφθαλμοι οργανωμένοι οπαδοί, η βία κάθε μορφής και οι #MeToo συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδων, η οποιαδήποτε απόπειρα εξωαθλητικής χειραγώγησης και πατρωνίας του αθλήματος».

Έχω λοιπόν κάθε λόγο να πιστεύω ότι θα πρέπει να πάει

1.Στον Εισαγγελέα να καταγγείλει εκείνους που κινούν το «παράνομο στοίχημα».

2.Στις Δημοσιογραφικές Ενώσεις να αποκαλύψει την «πληρωμένη δημοσιογραφία». 3.Επίσης στην ΟΔΚΕ για την «ελεγχόμενη διαιτησία».

Τα παραπάνω τα αναφέρω διότι είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και το γνωρίζει και ο ίδιος, ως νομικός. Που φυσικά σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε μπορεί να γράφει το οτιδήποτε στην τύχη.

ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ τον κ.Γάλλο και το ίδιο πρέπει να κάνει ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, να παρουσιάσει στους αρμόδιους τα στοιχεία:

Εκείνων που παίζουν στοίχημα παράνομα, όπως λέει, στο μπάσκετ.

Των δημοσιογράφων που πληρώνονται προφανώς για να εξυπηρετούν ένα σκοπό.

Των παραγόντων που ελέγχουν τη διαιτησία ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, τα λέει εκείνος.

Κι επειδή (καλή του επιτυχία κιόλας) ίσως να βρίσκεται σε λίγες μέρες στο ΔΣ της ΕΟΚ, σίγουρα δεν έχει πετάξει τέτοιες βαριές κουβέντες χωρίς στοιχεία.

Άλλωστε η ανάρτησή του είχε τέτοια αποδοχή που σημαίνει ότι κι άλλοι γνωρίζουν.

Ευπρόσδεκτα τα στοιχεία ώστε να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ το μπάσκετ. Και όχι «μετά τις εκλογές». ΤΩΡΑ…

Και κάτι τελευταίο για την πώληση «ΑΦΜ σωματείων»: Ο επικεφαλής της κίνησης που υποστηρίζει, Παναγιώτης Φασούλας ήταν μέλος δύο τέτοιων σωματείων:

Στον Ήφαιστο Λήμνου (που απορρόφησε τον Φάρο Λάρισας/Κερατσινίου) και στην ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού (που έκανε το ίδιο με το Ελληνικό).

Οπότε που ακριβώς στρέφει τα βέλη του;