Καλημέρα κορίτσια. “Κόλλαγε” άσχημα το site το τελευταίο διήμερο. Μου έσπασε τα νεύρα. Χειρότερα κι από τον Ολυμπιακό όταν επιτίθεται έμοιαζε κάποιες στιγμές, αλλά για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση.
Εμείς ψάχνουμε από το Σάββατο (μην σας πω και νωρίτερα) και μάλλον βρήκαμε τη λύση (μεγάλες κουβέντες μην λες). Κι αν δεν τη βρήκαμε, σήμερα – αύριο θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Λέτε, στον Ολυμπιακό να μην έχουν εντοπίσει το πρόβλημα;

Από τί κρίνεται μια ομάδα; Εγώ λέω από τα αποτελέσματα, αλλά και από το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος. Για την ώρα ο Ολυμπιακός έχει τα χειρότερα αποτελέσματα στην Ευρώπη, όσο για τον κόσμο, όποιος θέλει να… κλείσει ραντεβού στακρυφά“, μπορεί να πάει στο ΣΕΦ.

Αφήστε τους να λένε ότι οι Αγγελόπουλοι τα παράτησαν. Αν τα είχαν παρατήσει θα το γνωρίζαμε. Κι οι Αγγελόπουλοι δεν αφήνουν στην τύχη του τον Ολυμπιακό. Λογικά έπρεπε να είχαν κάνει ήδη κινήσεις. Είναι περίεργο που ακόμα δεν έκαναν.

Όπως και να ‘χει, αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει δύο στοιχήματα. Το ένα να κερδίσει Νανσί και Παναθηναϊκό (εκτός έδρας). Αν τα καταφέρει, με αυτή την εικόνα, όχι μόνο δεν θα έχει χάσει τίποτα αγωνιστικά, αλλά θα έχει βγάλει και… κέρδος.

Προσωπικά δεν θα στοιχημάτιζα πολλά στο ότι θα κάνει 2/2. Κι ο αγώνας με τη Νανσί, επειδή προηγείται χρονικά, είναι ο πιο δύσκολος της χρονιάς (για την ώρα) και σίγουρα ο πιο δύσκολος για τον Ντούντα.

Εκεί που δεν θα έβαζα ούτε ευρώ στοίχημα, είναι πως ο κόσμος θα γεμίσει το ΣΕΦ κόντρα στους Γάλλους. Κάτι μου λέει πως για να επιστρέψει ο κόσμος θα χρειαστούν περισσότερες της μιας νίκης, του ενός προσκλητηρίου.

Αλλάζω θέμα: Αυτός ο Έκτορας, βρε παιδί μου, πάνω που αποφάσισε να πάει στο Αμέρικα, βρήκε κλειστά τις πόρτες. Γκαντέμης είναι! Ή μήπως δεν είναι;

Στη θέση του θα είχα βαρεθεί να περιμένω να σπάσει το λοκ άουτ. Αν βρίσκονταν και κάποιος να μου πει “δεν έρχεσαι βρε ψυχή πίσω, να δούμε τί θα κάνουμε“, δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Με τη βαλίτσα έτοιμη θα ήμουν. Ο Έκτορας λέτε να σκέφτεται διαφορετικά από μένα;

Βεβαίως, εκτός από τη βαλίτσα θα είχα κι έτοιμη λίστα με ψώνια. Κι αν αυτό -λέμε τώρα- συνέβαινε, θα έκανε το… παράλογο, λογικό.

Πάμε παρακάτω: Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία, είσαστε σίγουροι ότι το Μαρούσι είναι ο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος; Γιατί, θα συμφωνήσω πως η χειρότερη ομάδα φορά κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά δεν είναι το Μαρούσι.
Όχι καλέ, ποιος ΆρηςΆλλος είναι.