Καλημέρα κορίτσια. Δεν ξέρω τί να φορέσω, ο καιρός με έχει προβληματίσει, νιώθω τα κόκκαλα μου να πονάνε, μια ίωση με περιτριγυρίζει κι έτσι σήμερα θα μείνω σπίτι, οπότε είχα ώρα να γράψω τη συνέχεια του προηγούμενου κειμένου μου. Η ομοσπονδία προσπαθεί από παντού να… σώσει χρήματα, από τη στιγμή που έμαθε πως θα μειωθεί κατά το ήμισυ η επιχορήγησή της. Μόνο που… βάζει χέρι κι εκεί όπου δεν έπρεπε να αγγίξει.

Υπάρχει κάποιο πριμ για τους διεθνείς που συμμετείχαν στην αποστολή για τη Λιθουανία. Και αυτό το πριμ το δικαιούνται όχι μόνο όσοι πήγαν, αλλά και εκείνοι που κόπηκαν λίγο πριν φύγει η “επίσημη αγαπημένη” για να μας εκπροσωπήσει στο Ευρωμπάσκετ. Χρήματα ξοδεύτηκαν και για να ακολουθήσει την αποστολή ο… φίλαθλος Ελληνιάδης, και για να ακολουθήσει την αποστολή ο… δημοσιογραφικός στρατός του Βασιλακόπουλου, όταν όμως διεθνείς ζήτησαν τα συμφωνηθέντα, ο ταμίας είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα!

Είναι ωραίο να βγαίνουν και να κατηγορούν τους διεθνείς ότι δεν ενδιαφέρονται για την Εθνική και πως παίζουν μόνο στα σωματεία, όπου παίρνουν παχυλά συμβόλαια, αλλά από την άλλη θα ήταν ωραίο να είναι η ΕΟΚ συνεπής ως προς τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Αφήστε που στο τέλος, κόβοντας από διαιτητές (στους δύο πληρώνεται ο ένας), κόβοντας από τις ομάδες (δεν παίρνουν τα οδοιπορικά του κυπέλλου), κόβοντας από τους διεθνείς τα χρήματα που δικαιούνται, θα βγάλουν και κέρδος.

Αλλάζω θέμα: Οι διαιτητές της Α1 πήγαν στο Άγιον Όρος για το σεμινάριο τους. Με προτροπή -ποιου άλλου;- του Στέλιου Συμεωνίδη. Μετά το ατύχημα που είχε στο σκάφος του (ευτυχώς σώθηκε, με κάποια μικροτραύματα στα πόδια) θεώρησε ότι έπρεπε να έρθει πιο κοντά στον Θεό και πήρε μαζί του όλους τους διαιτητές.

Μεταξύ μας, αν ξεκίνησαν ορισμένοι να εξομολογούνται, ευτυχώς που υπήρξε η αναβολή της πρεμιέρας, γιατί δεν πρόλαβαν ούτε τα μισά να πουν από αυτά που πρέπει. Όσο για την ποινή; Να έχουν πάντα πρόεδρο τον “παρκαδόρο“. Δεν βρίσκω χειρότερη