Καλησπέρα κορίτσια, πώς πάτε με το κρύο; Εγώ έχω ξαπλώσει δίπλα στο τζάκι, έχω βάλει ένα ποτήρι κρασί και προσπαθώ να συμμαζέψω τις σημειώσεις μου, αλλά και το τρελό αγόρι που δεν κρατιέται και όλο με παρενοχλεί.
Ας αφήσουμε τα δικά μου και ας πάμε στα του μπάσκετ. Αύριο θα συναντηθεί ο πρόεδρος με τους προέδρους. Κοντεύει να σκάσει ο καημένος. Τη μέρα της συνάντησης βρήκαν οι δημοσιογράφοι να απεργήσουν;

Όχι καλέ, δεν ψοφά για δημοσιότητα, αλλά να, δεν θα τον πείραζε να γραφτεί κάτι γι’ αυτόν. Πιο πολύ, πάντως, έχουν σκάσει αυτοί που είχαν την ευκαιρία να τον υμνήσουν, αλλά δεν θα μπορέσουν λόγω απεργίας.

Από σήμερα ξεκίνησε να ετοιμάζει το έδαφος. Όχι αυτός, δεν παίρνει ποτέ προσωπικά τηλέφωνο. Έβαλε τον άνθρωπό του, τον διορισμένο στην ΕΣΚΑ να τηλεφωνεί στους προέδρους και να τους λέει ότι πρέπει να ψηφίσουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα.

Ο διορισμένος, που σαν τον… Μητσάρα εμφανίζεται εκεί που δεν έχει δουλειά, δεν κατάφερε να “ψήσει” τους προέδρους. Εγώ, πάντως, αν ήμουν στη θέση τους θα ψήφιζα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μόνο για να γλιτώσω αυτά τα ραντεβού.

Ξέρετε τί είναι να τρως τόση κίνηση, για να πας να ακούς τον πρόεδρο να λέει “συμφώνησα με τους προέδρους των άλλων λιγκών να τελειώσουν μέχρι τις 30 Μαΐου όλα τα πρωταθλήματα;

Άμα τον ρωτήσουν “πρόεδρε με ποιον μίλησες“, μπορεί στη λίστα που θα τους δώσει να είναι κι ένας – δυο μακαρίτες, τρεις – τέσσερις επίτιμοι, ο Αλ Θανί, ο φαλακρός οδηγός και άλλοι άσχετοι με το αντικείμενο.

Γιατί μετά τη μεγάλη επιτυχία με την τιμωρία του Λουκά, έχουμε καινούρια φανταστική ιδέα (ε, φανταστικέ προεδράκο;), περί σύντομων πρωταθλημάτων. Βρε, πού τα βρίσκει και τα λέει; Άντε κι αυτός τα λέει. Αυτοί τί φταίνε να τα ακούνε και να μην μπορούν να γελάσουν, από σεβασμό προς το αξίωμα και την προσωπικότητα.

Γι’ αυτό λέω, ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί κι ο διορισμένος ότι πέτυχε στην αποστολή του (δεν έχει πετύχει πολλές ως τώρα).

Άντε για να μην κρατάω σε αγωνία και τον πρόεδρο, γιατί αυτά δεν ξέρει να του τα πει ο βλάχος ταχυδρόμος που έχει, η αγωνιστική θα γίνει κανονικά, αρκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να δεχθούν να γίνει του χρόνου κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Α και κάτι για το τέλος: Μην υποτιμάτε αυτό το γκρουπ των φτωχών. Μπορεί να χρεώνεστε για να μιλάτε με τις ώρες στα κινητά, όμως οι υποσχέσεις δεν φτάνουν, γιατί η βρύση στέρεψε, τα ταμεία είναι άδεια και κανείς δεν έχει χρόνο να περιμένει την εύνοια και την αγάπη σας.

Άντε φιλάκια τώρα