Καλησπέρα κορίτσια. Πριν φύγει ο μήνας και πριν ξεκινήσουμε τις διακοπές (όχι βρε κουτά, δεν με χάνετε) είπα να κάνω ξανά την εμφάνισή μου, για να σας αναστατώσω λιγουλάκι.

Τέλος ο Κερούς έγραψε αυτό το τρελό αγόρι του site, ο Θωμάς. Πάλι με χρόνια με… καιρούς (καλό ε;) θα βρει ο “Αυτοκράτορας” καλύτερο από αυτόν, λέω εγώ. Τον άλλο που θα φύγει δεν μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει. Ποιος είναι ο άλλος; Θα το μάθετε σύντομα. Όχι κατ’ ανάγκη από τον Θωμά

Αλλάζω θέμα: Όταν ανεβαίνεις επίπεδο -και δεν ομιλώ για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια- καλό είναι να μην μιλάς πολύ. Αφήνεις τους προέδρους να μιλάνε. Ένας προπονητής έκανε λάθος. Για την ακρίβεια το λάθος το έκαναν αυτοί που εμφανίζονται ως “φίλοι” του, αλλά δεν τον προστάτευσαν.

Βγήκαν κι έγραψαν πολλά γι’ αυτόν και οι πρόεδροι… τα πήραν στο κρανίο. Κι ενώ επρόκειτο να ανακοινωθεί η πρόσληψή του, το θέμα “πάγωσε“. Δεν ξέρω αν χάλασε, δεν το νομίζω, αλλά με σιγουριά “πάγωσε“.

Εντάξει, δεν έχει εμπειρία ο άνθρωπος (άσχετο: την Πέμπτη ήταν στον Φλοίσβο στα φουσκωτά, με βερμουδίτσα και μιλούσε διαρκώς στο κινητό) και είναι εξαιρετικό παιδί και του αξίζει η ευκαιρία. Ο άλλος που είχε δεν την πάτησε χειρότερα; Γιατί δεν μπορεί ο βοηθός να βγάζει μεγαλύτερη ανακοίνωση από αυτή του πρώτου προπονητή! Άλλη ομάδα, ίδια ήθη και έθιμα. Σεμνότητα και χαμηλοί τόνοι, για να φτάσεις ψηλά.

Πάμε παρακάτω: Πολλοί είναι αυτοί που ανέξοδα βγαίνουν και εκφράζουν υποτιμητική άποψη για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ξεχνούν προφανώς ότι είναι ο συνεχιστής της οικογένειας που έβαλε κάπου στα 200 εκατομμύρια στην ομάδα και πως αν δεν έβγαινε ο “μικρός” μπροστά και έλεγαν οι “μεγάλοι” αφήνουμε την ομάδα, θα έψαχναν να βρουν γωνία στο δίευρο.

Όχι, αυτό δεν του δίνει ασυλία, αλλά δεν γίνεται να συνδιοικούν αυτός που πληρώνει κι αυτός που κάθεται απέναντι και λέει “τί είναι 20 εκατομμύρια, βαλ’ τα να πάρουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό“. Μου θυμίζει αυτό που είχα ακούσει σε μια κουβέντα: “Ο Γκάλης με τον Δοξάκη έβγαλαν 36 πόντους σε έναν αγώνα. Ο Γκάλης 34 και ο Δοξάκης δύο“…

Το ίδιο ισχύει και για τους Αγγελόπουλους, που όταν εμφανίστηκε ο “κουμπάρος” του Ζοτς, του είπαν “σου δίνουμε όσα χρήματα έπαιρνες και φέτος. Μόνο που θα είναι για συμβόλαιο δύο ετών“. Ακόμα τρέχει ο “σοφός“, αλλά δεν είναι πια η Ελλάδα ικανή να συντηρεί προπονητές που οι ετήσιες απολαβές τους έχουν επτά ψηφία.

Το τρομερό είναι πως τα περισσότερα παιδιά που φωνάζουν γιατί χάθηκαν οι “κουμπάροι” είναι άνεργα. Αντί να σκεφτούν πως δεν γίνεται αυτά να την παλεύουν για να βγουν τα χρήματα για το νοίκι και άλλοι να παίρνουν εκατομμύρια, στεναχωριούνται μην και δεν αυξηθεί ο τραπεζικός τους λογαριασμός. Ήμαρτον που λέει κι ο Γεωργίου (πολύ τον γουστάρω, έχει φοβερή πλάκα).

Συνεχίζουμε: Κοίτα να δεις που αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι να πάνε σε σεμινάριο προπονητικής. Αλήθεια, πόσοι και κάθε πότε πήγαιναν ως τώρα; Τυχαίο ότι μιλά ο Ομπράντοβιτς στο σεμινάριο; Μάλλον όχι. Η αγάπη είναι παντοτινή. Άσε που μετά θα γεμίσει και το facebook φωτογραφίες…
Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά τώρα σε καιρούς χαλεπούς δεν λέει να τρέχεις στο Μιλάνο για να βγεις φωτογραφία μαζί του.