Καλή εβδομάδα κορίτσια. Τί κάνετε; Είσαστε έτοιμες για το πρωτάθλημα; Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία σχέση με το επόμενο, καθώς όλα τριγύρω αλλάζουνε (κι όλα τα ίδια μένουν).

Αλλάζω -ενίοτε- σημαίνει προοδεύω, αλλά κάποιες φορές σημαίνει “τα έκανα θάλασσα“, “απέτυχα και ψάχνω να βρω διέξοδο στα αδιέξοδα“.
Σε μια τέτοια φάση, βρίσκονται κάποιοι…

Για παράδειγμα γνωστός μάνατζερ ομάδων το γυρίζει σε ατζέντης παικτών. Κάποιοι λένε ότι αυτό είναι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του. Εγώ πάλι, όρκο δεν παίρνω, αλλά του εύχομαι καλή επιτυχία.

Την ίδια στιγμή γνωστός ατζέντης, που έχει πελάτες (μεταξύ άλλων) και μέλη της Εθνικής ομάδας, λέει πως κόβει το μανατζεριλίκι και θα γίνει πρόεδρος ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην Α1.

Ως ατζέντης βγάζεις χρήματα, ως πρόεδρος βάζεις. Ή πολύ καλά πήγαν οι δουλειές του, οπότε είπε να επιστρέψει κάποια χρήματα στον χώρο, ή θα γίνει έμμισθος πρόεδρος (δεν θα είναι ο πρώτος, ρωτήστε και τον ΘανάσηΠοιον Θανάση;), οπότε μάλλον ισχύει το “κάλλιο πέντε και στο χέρι“.

Αλλάζω θέμα: Αυτός ο πρόεδρος των προέδρων είναι απίστευτος ώρες – ώρες. Μια ώρα νωρίτερα είχε πάει στο αεροδρόμιο, αλλά μιλώντας στο κινητό ξεχάστηκε κι έχασε την πτήση. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια…

Πάμε παρακάτω: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα τής ΕΣΚΑ κι ακόμα να κάνει δηλώσεις ο Μπασούρης; Πάει χάλασε ο κόσμος. Ένα σίγουρο είχαμε, το χάσαμε κι αυτό.

Άντε να σας αφήσω γιατί έχω και δουλειές: Τόσα χρόνια να είσαι στην κορυφή της διαιτησίας και στα γεράματα να γίνεις… κοράκι; Γι’ αυτό λένε “καλά στερνά“, αλλά φαίνεται πως η σοφία των παροιμιών δεν διαπέρασε το δικό σου πνεύμα…
Άντε, για σένα και το βίντεο, κι ας είναι ποδοσφαιρικό (άλλωστε και το “κοράκι” ποδοσφαιρικός όρος είναι):