Καλησπέρα κορίτσια. Τελικά όποτε επιθυμώ να ξεκουραστώ “σκάνεθέματα. Δεν μ’ αφήνετε να μαυρίσω όσο θέλω και θα το… πληρώσετε τον Χειμώνα, όταν θα περνάω τις μέρες μου σε ινστιτούτα, προκειμένου να διατηρήσω και ν’ αυξήσω το χρώμα που τρελαίνει τ’ αγόρια.

Αλλά ας αφήσουμε εμένα και τα μπάνια μου, ας αφήσουμε τα μέρη που έχουν θερμό κλίμα και να πάμε στη Ρωσία, όπου έχει ξεσπάσει νέος… ψυχρός πόλεμος, εναντίον των ξένων προπονητών. Μοιραία παίρνει η μπάλα και τους Έλληνες. Κι αν νομίζετε ότι ο Φώτης Κατσικάρης είναι το πρώτο “θύμα” από τη μεριά των Ελλήνων προπονητών, κάνετε λάθος.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος είχε συμφωνήσει πριν από κάποιους μήνες με τη Σπαρτάκ. Ομάδα που διαχρονικά πρωταγωνιστεί στο γυναικείο μπάσκετ. Ομάδα όπου βρίσκεται ο καλός φίλος Στράτος Κωσταλάς.

Συμφώνησε μεν, δεν κάθισε στον πάγκο δε. Κι αυτό γιατί ο ηγέτης της ομάδας απείλησε πως αν δεν προσληφθεί Ρώσος προπονητής, δεν θα βάλει… ρούβλι.

Στη Ρωσία μπορεί να βρει κανείς τα πάντα εκτός από τρία πράγματα: Ρώσους προπονητές (αξιόλογους εννοώ), Ρώσους πλέι μέικερ (αξιόλογους εννοώ) και… παρθένες (γενικώς), αλλά πάμε παρακάτω…

Οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει μια τεράστια προπαγάνδα, προκειμένου να πειστούν οι ομάδες να δώσουν ευκαιρίες στους γηγενείς προπονητές. Όχι μόνο στο μπάσκετ, σε όλα τα αθλήματα, αν και οι Ρώσοι δεν φημίζονται για την ικανότητά τους στο κοουτσάρισμα ομάδων. Θέλουν, όμως, να δημιουργήσουν τη δική τους σχολή, θέλουν να βλέπουν Ρώσους στην άκρη των πάγκων.

Ήταν αναπόφευκτο πως από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι, στην Εθνική ομάδα δεν χωρούσε Έλληνας. Και μέχρι να σπάσουν τα μούτρα τους -γιατί δεν πας πουθενά με Ρώσο προπονητή- θα δώσουν τις ευκαιρίες στους συμπατριώτες τους, κάνοντας παράλληλα “ψυχρό πόλεμο” σε κάθε ξένο κόουτς. Ακόμα και στους καλύτερους κι αυτό κρατήστε το για τον Χειμώνα.

Όχι πως θα χαθούν ο Τζώρτζης και ο Φώτης. Εξαιρετικοί προπονητές και οι δύο. Να το βλέπουν, όμως, αυτό κάποιοι Έλληνες μάνατζερ (τρομάρα τους), οι οποίοι αντί να συνδράμουν τους Έλληνες προπονητές και τις ομάδες μας, βγάζουν δηλητήριο. Καθένας ό,τι έχει βγάζει…

Το γεγονός ότι ταξιδεύουν συχνά δεν τους κάνει αίφνης πολίτες του κόσμου. Μπουρτζόβλαχοι είναι και σύντομα θα τους πιάσω στο στόμα μου.

Όπως θα πιάσω στο στόμα μου (σας λέω, δεν με αφήνετε να απολαύσω τα μπάνια μου) και αυτούς που είδαν φως και αποφάσισαν να “δαγκώσουν“. Αυτούς που από δημοσιογράφοι το παίζουν μάνατζερ μέσω facebook.

Έρχονται αποκαλύψεις