Είναι κακό να είσαι μόνος κι απ’ αυτή την άποψη συμπονώ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που δεν έχει άνθρωπο δίπλα του να τον βοηθήσει. Γεμάτη κόσμο η… αυλή του, αλλά από αυλικούς και όχι από ανθρώπους με όραμα και ιδέες.
Ανθρώπους σαν τον Παντελή Κουγιό, ένα πράγμα, που έχει και άποψη για το μπάσκετ, και δυνατότητες, αλλά θα κάνει λάθος αν εμπλακεί με την ομοσπονδία, έτσι όπως λειτουργεί τώρα.
Τίποτα δεν γράφω στην τύχη
και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά…

Αφού δεν έχει ανθρώπους, ας πάρει προηγμένης τεχνολογίας κινητό. Κι αν δεν μπορεί να το χειριστεί, ας πάρει στο γραφείο του ένα από τα ημερολόγια που βγάζουν ομάδες, από αυτές που κάθε τρεις και λίγο τον βραβεύουν. Θα του ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο και θα σας εξηγήσω το γιατί…

Η ΕΟΚ κυνήγησε” την υπόθεση Μαυροκεφαλίδη. Όχι για την ουσία, αλλά για το καπρίτσιο. Για να μην νιώσει ότι… έχασε. Κι όχι μόνο έχασε, αλλά έπαθε πανωλεθρία και οι όψιμες Κασσάνδρες κατάπιαν τη γλώσσα τους. “Κιχ” δεν είπαν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Επειδή εγώ και φίλους έχω, και προηγμένο κινητό με ημερολόγιο διαθέτω, θα σας πω το… μέλλον. Τον Μάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής των 30 ημερών.

Η απόφαση θα βγει τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν δικαιωθεί ο Λουκάς (κάτι που πρέπει να εύχεται ο “πατερούλης“), απλά θα μετρήσει άλλη μια ήττα (ο “πατερούλης“). Καλύτερα όμως μια ήττα, από μια επικείμενη καταστροφή

Αν δικαιωθεί η ομοσπονδία, ο Λουκάς είναι αποφασισμένος να προσφύγει στο CAS. Κι εκεί μην περιμένετε να βγει η απόφαση σε μια… εβδομάδα. Ένα δίμηνο – τρίμηνο θα πάρει, όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Κι αν χάσει ο Λουκάς, μετά θα μετρήσει η ποινή.

Πότε είπατε; Τον καιρό που θα παίζει η Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά; Μεταξύ 2-8 Ιουλίου δεν θα παίξουμε στη Βενεζουέλα; Για δείτε τις ημερομηνίες και πείτε… Λέτε να “τιμωρήσει” η ΕΟΚ τον Μαυροκεφαλίδη από την επόμενη υποχρέωση της Εθνικής
;

Βεβαίως, ο Ηλίας Ζούρος μπορεί να μην καλέσει τον παίκτη που την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε MVP του Eurocup και αυτή την αγωνιστική στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Σίγουρα έχει καλύτερους.

Ε ρε γλέντια… Να τον θέλουν και να μην τον έχουν, επειδή θα τον έχουν τιμωρήσει. Μόνο που το σκέφτομαι, κοντεύω να λιποθυμήσω από το γέλιο. Μιλάμε για πραγματική τιμωρία της αδιαλλαξίας και του ελλείμματος πολιτικής και οργάνωσης.

Αλλάζω θέμα: Με έχει μπερδέψει ο Καρβέλας. Είναι μάνατζερ (των 3on3), είναι προπονητής (του Αιγάλεω), είναι παράγοντας (του Αιγάλεω); Προσπάθησε να γίνει και βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ (επί ημερών Παπανικολάου), παρότι ήταν μάνατζερ (επί ημερών Κορωνιού). Κιθαρίστας ή ντράμερ είναι ο άνρθωπος;

Πάμε παρακάτω: Ξένος παίκτης ομάδας της Α1, είχε πολύ καλή πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Ο πρόεδρος θέλει να του δώσει το δικαίωμα να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο, όμως προέχει ο αγώνας του Σαββάτου. Αν όλα πάνε καλά, Δευτέρα αποχαιρετά, σαν φίλος.

Κλείνω με κάτι που θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες: Όταν η ίδια η διοργανώτρια αρχή παρανομεί, τότε το πρωτάθλημα υποβαθμίζεται. Αυτό και θα επανέρθω…