Καλησπέρα κορίτσια. Απόψε θα σας… σκανδαλίσω, καθώς η ιστορία που θα γράψω είναι τόσο πικάντικη που… “καίει“. Αφορά μια εξαιρετικά καλή (από κάθε άποψη) παίκτρια, η οποία μας έχει μαγέψει όχι μόνο με τις επιδόσεις της στο παρκέ, αλλά και με την εμφάνισή της. Μια παίκτρια που αποτελεί λόγο για να πάτε –εσείς οι άντρες– να παρακολουθήσετε γυναικείο μπάσκετ.

Η ηρωίδα της ιστορίας μας, λοιπόν, έχει αδυναμίες. Μια από αυτές είναι να αλλάζει συχνά παρτενέρ. Νέο κορίτσι είναι, ανύπαντρο, έχει δικαίωμα να… ζήσει τη ζωή του. Κι επειδή, είπαμε, έχει περισσότερες από μία αδυναμία, επιλέγει συντρόφους που η φύση τους έχει προικίσει με πολλά προσόντα και με πλεόνασμα στη μελανίνη, που δίνει και το μαύρο χρώμα στο κορμί τους (πόσο πολιτικά ορθά το έγραψα;).

Ένα ηλιόλουστο απόγευμα σαν αυτό, περίμενε να έρθει αεροπορικώς ο… καλός της. Κι επειδή η χαρά δεν κρύβεται, το είπε και σε ανθρώπους της ομάδας. Το βράδυ κανείς δεν την ενόχλησε και την επόμενη μέρα (άντε μετά από δύο ημέρες) ο “καλός της” έπρεπε να επιστρέψει. Α, ξέχασα να σας πω ότι εκτός των άλλων είναι και μπασκετμπολίστας ο “καλός της“.

Φεύγοντας για το αεροδρόμιο και παρότι είχε περάσει (αυτό έλεγε η λογική) ένα υπέροχο (τουλάχιστον) βράδυ, δεν ήταν και πολύ στα κέφια του. Το γεγονός παραξένεψε τους ανθρώπους της ομάδας, που τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο, καθώς η παίκτρια είναι εξαιρετική (όπως προανέφερα) εντός κι εκτός γηπέδου.

Την απάντηση στον… μίνι γρίφο έδωσε η ίδια. Είχε ανακαλύψει κάποια μηνύματά του (μάλλον μέσω facebook, δεν παίρνω και όρκο), αντιλήφθηκε ότι ο καλός της δεν περιορίζεται στη μεταξύ τους σχέση και αποφάσισε να τον τιμωρήσει (σκληρά).

Αφού πέρασαν μια υπέροχη νύχτα, του επιφύλαξε ένα… κρύο ντους! Παραμονή της επίσκεψής του φώναξε έναν άλλο μπασκετμπολίστα, με τον οποίο πέρασε εξίσου καλά. Επειδή είναι μοντέρνο κορίτσι, είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, τα οποία… “ξέχασε” (εσκεμμένα) να πετάξει.

Αντίθετα, τα άφησε σε εμφανές σημείο, ώστε ο… άπιστος να διαπιστώσει με αποδείξεις ότι υπέστη ό,τι της είχε κάνει. Φαντάζομαι την έκπληξή του, όταν μετά από μια θυελλώδη συνάντηση κι ενώ είχε -όχι άδικα- το συναίσθημα του κατακτητή, διαπίστωσε πηγαίνοντας στο μπάνιο πως η… καλή του δεν ήταν μετενσάρκωση της Πηνελόπης.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν το ζευγάρι θα ανταμώσει ξανά, όμως ο ήρωας (υποψήφιος για Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου) το φυσάει και δεν κρυώνει, αφού από τη μια έζησε ένα αξέχαστο βράδυ, από την άλλη ξύπνησε με τον χειρότερο εφιάλτη. Κι αν κρίνουμε από το πώς έφυγε (σαν βρεγμένη γάτα), δεν χάρηκε το… επιδόρπιο, όσο χάρηκε το… κυρίως πιάτο. Μάλλον του χάλασε η γεύση.

Αυτά γι’ απόψε, τις επόμενες ημέρες έχω να γράψω άλλη μια “πικάντικηιστορία, με ένα ωραίο (όσο και τρελό) αγόρι, που δεν έκανε ωραία κίνηση. Προσεχώς