Δεν είσαστε άνθρωποι εσείς. Επειδή δεν έχετε φύγει για διακοπές, είπατε να χαλάσετε τις δικές μου. Γιατί, ας είναι καλά το αγόρι μου, μια χαρά περνάω. Τόσο που έχω κέφι να γράφω και για εσάς, που είτε δεν φύγατε από το “κλεινόν άστυ“, είτε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς εμένα. Θα ασχοληθώ με τα μεταγραφικά σενάρια, που σύντομα θα διαβάσετε σε άλλες στήλες.
Σενάρια που σύντομα ενδέχεται να μετατραπούν σε κινήσεις, οι οποίες θα κάνουν θόρυβο.

Στον Ολυμπιακό ξεπουλάνε. Γκόρντον, Μπουρούσης, Τεόντοσιτς, Μαυροκεφαλίδης, Νεστέροβιτς και ακόμα είμαστε στην αρχή. Τί γράφουν οι ρεπόρτερ; Ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για Έλληνες παίκτες (αρχικά), προκειμένου να κατεβάσουν το μπάτζετ, αλλά να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Ποιοι Έλληνες παίκτες υπάρχουν στην αγορά; Όχι ο Βασιλειάδης, που έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο (και κάνει τις διακοπές του στο “Πόρτο Καρράς“, αγκαλιά με μια όμορφη), ούτε -φαντάζομαι- ο Κουκουλάς που δεν θα συνεχίσει στον Ηλυσιακό.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες πρωτοκλασάτους και εγώ έχω δύο στο μυαλό μου: Περπέρογλου και Τσαρτσαρής. Αν και ο δεύτερος έχει δηλώσει ότι δεν θα έκανε ποτέ αυτό που έκανε ο Σπανούλης, αλλά οι δηλώσεις είναι “έπεα πτερόεντα“.

Αν, πάντως, θελήσουν οι Αγγελόπουλοι να “χτυπήσουν” τον Παναθηναϊκό και να ανακτήσουν το έρεισμά τους στον κόσμο (όσο πάει και είναι πιο χαμηλά), δεν έχουν παρά να “κυνηγήσουν” έναν άλλον… “πράσινο” παίκτη, που δεν είναι Έλληνας, αλλά μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα, μπορεί να λογίζεται ως “δικός μας“. Αυτός, άλλωστε κάνει τη διαφορά, αυτόν πρέπει να… κυνηγήσουν. Όχι όπως πέρυσι

Δύσκολα πράγματα, όχι ακατόρθωτα όμως. Άλλωστε ποιος είπε ότι ήταν εύκολη η μετακίνηση του Σπανούλη;

Αλλάζω θέμα: Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει συγχώνευση των δύο ΑΕΚ. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά έχω τις πηγές μου, ακούω τί λένε γύρω μου (χωρίς αυτοί που τα λένε να γνωρίζουν ποια είμαι και τί κάνω), γι’ αυτό δεν βλέπω συγχώνευση.

Πάμε παρακάτω: Παντού (λέμε τώρα) μπορεί να πουλήσει παίκτες ο Δελημπαλταδάκης, εκτός από μία ομάδα. Και μην μασάτε που ήδη έκλεισε ο Κασελάκης. Μόνος του διαπραγματεύτηκε.

Α, και μια και είπα για Ηλυσιακό, βλέπω τον Καλαβρό να είναι πρώτος προπονητής και τον Φλεβαράκη να ανηφορίζει βόρεια.