Γεια σας κορίτσια!
Γιούχου, ακόμα διακοπές είμαι, μην νομίζετε πως επέστρεψα. Η φιλενάδα από το διπλανό δωμάτιο είχε… κέφια, έτριξε λίγο παραπάνω το κρεβάτι κι επειδή δεν με έπαιρνε ύπνος, είπα να γράψω τα νέα.

Στα νησιά γίνεται χαμός και αυτό το γνωρίζετε όλοι, δεν περιμένετε εμένα να σας το πω. Καλοκαιρινοί έρωτες, καβγαδάκια, ξεφάντωμα, αλλά και καβγάδες. Ένας από αυτούς είχε μπασκετικό ενδιαφέρον. Το πώς και το γιατί θα το κρατήσω για μένα.

Κάτι έγινε, άναψαν τα αίματα και ο… πόιντ γκαρντ της παρέας μπήκε στον καβγά. Οι εχθροί ήταν περισσότεροι (πώς τα καταφέρνεις βρε αγόρι μου να μπλέκεσαι πάντα με πιο πολλούς αντιπάλους απ’ ότι φίλους, δεν το έχω καταλάβει), αλλά γρήγορα ήρθε βοήθεια.

Ταυράκι” ο μικρός που μπήκε να συνδράμει τον συμπαίκτη του, δεν μάσησε από τους άλλους. Ούτε οι άλλοι μάσησαν, μέχρι που εμφανίστηκε ο δίμετρος (και λίγο λέμε) διεθνής. Κάπου εκεί ισορρόπησε το πράγμα, τα παιδιά μας έφυγαν χωρίς απώλειες, αλλά τις εντυπώσεις στη μάχη κέρδισε ο ενδιάμεσος. Και δεν του φαίνονταν

Ονόματα ΦΥΣΙΚΑ και δεν πρόκειται να γράψω. Αν κάτι κάνω, γιατί με τρώει (το χέρι μου, αλήτες), είναι να σας βοηθήσω αμυδρά: Άπαντες, με τον έναν ή άλλον τρόπο, σχετίζονται με το Περιστέρι. Μην μπερδευτείτε, δεν παίζουν (ή μπορεί και να παίζουν) στο Περιστέρι, έχουν κάποια σχέση όμως.

Μέχρι εδώ και αλλάζω θέμα:  Με την ιστορία του ΣΔΟΕ και τους διαιτητές (περσινά ξινά σταφύλια) επίτηδες δεν ασχολήθηκα, παρότι ξέρω πρόσωπα και πράγματα. Και ξέρω πως όσο κι αν έψαξαν, άνθρακας ο θησαυρός. Ούτε γι’ αυτούς που ήθελαν να ψάξουν, ούτε για τον άλλον που από σπόντα έψαξαν.

Έμαθα, όμως, πως αλλού ήταν τα κακαρίσματα, κι αλλού γέννησαν οι κότες. Και μιλάμε για 50 εκατομμύρια έκαστος (100 το σύνολο). Όχι, λέξη δεν θα μου πάρετε γι’ αυτή την ιστορία.

Ούτε με τα στημένα θα ασχοληθώ. Απλά αναρωτιέμαι αν σε αυτούς που έπαιζαν παράνομο στοίχημα ήταν μέσα πρακτορεία και άνθρωποι του ΟΠΑΠ. Λέτε να ήταν;

Άντε να κλείσω με κάτι ακόμα: Ένα… φάντασμα πλανάται πάνω από τη Θεσσαλονίκη. Εμένα δεν με τρομάζει, αλλά κόσμος και κοσμάκης θα σκιαχτεί. Ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να κατεβεί στην Αθήνα. Κάποιους σε λίγο καιρό θα ζώσουν τα φίδια. Μαύρα φίδια