Καλοκαιράκι, αλλά εγώ εμφανίζομαι εκεί που δεν με περιμένετε. Όταν ξεκινήσει η χρονιά θα έχουμε πολλά να πούμε, αλλά και τώρα υπάρχουν “καυτά” θέματα. Με πρώτο και καλύτερο τον γάμο του Θοδωρή Παπαλουκά.

Ως το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει εργένης, μετά παίρνει “μεταγραφή” στην ομάδα των παντρεμένων. Κι ας έκανε ότι δεν άκουγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που ήθελαν να τον καταγράψουν να λέει πότε θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Τώρα Σάββατο θα ‘ναι, Κυριακή θα ‘ναι, δεν το λέω. Το ξέρω, αλλά δεν το λέω.

Πάμε στη δεύτερη καλή είδηση: Όλες οι ΚΑΕ θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έβγαλε ήδη εγγυητική και περιμένει τον Παναθηναϊκό (τη βγάζει την ερχόμενη εβδομάδα) για να τις καταθέσουν μαζί. Το Περιστέρι θα την έχει βγάλει ως το τέλος της εβδομάδας, όπως και ο Άρης. Η Καβάλα είναι η πιο δύσκολη, αλλά ο Παπακωνσταντίνου θα βρει τρόπο και θα είναι συνεπής.

Αρκετά με τα καλά. Υπάρχουν κι… άλλα. Κι εγώ πρέπει να γράφω και τα καλά και τα κακά. Γιατί μπορεί να είμαι με τους παίκτες, αλλά κι αυτοί πρέπει να αντιληφθούν πως υπάρχουν όρια. Δεν μπορεί, δηλαδή, νέος παίκτης που μένει στην Αθήνα να ζητά από την ομάδα να του πληρώνει σπίτι, επειδή το δικό του είναι μακριά από το γήπεδο.

Αν νιώθεις κουρασμένος, να πληρώνουμε και μια νταντά να σε ταΐζει. Μωρέ πάτε καλά; Στο 2012 να πληρώνει η ομάδα ενοίκιο για παίκτες που ζουν στην ίδια πόλη;

Μια και ασχολήθηκα με αυτούς που πληρώνουν αναρωτιέμαι ποιος θα πληρώσει για να αρθεί ο περιορισμός μεταγραφών του Άρη. Δεν πιστεύω αυτό που ακούγεται για την ΕΟΚ. Αν είχε λεφτά, ας τα έδινε για να δώσει πνοή στα πρωταθλήματά της που φυτοζωούν. Κάπου αλλού θα τα βρούνε. Δεν μπορεί ούτε να πληρώσει, ούτε να εγγυηθεί η ομοσπονδία.

Μάλλον αυτοί που τα λένε… μπλέχτηκαν. Πώς μπέρδεψαν τον Αμπράμοβιτς με τον Ομπράντοβιτς και τον “έχρισανυποψήφιο αγοραστή του Σκορπιού; Ένα τέτοιο πράγμα…

Μα πόσα σας αποκαλύπτω πια; Τόσα νέα σας έφερα, πείτε μου κι εσείς ένα. Εξηγήστε μου γιατί ενώ όλοι παίζουν με γερόντια στο 3Χ3 εμείς βάλαμε τα… αμούστακα; Δηλαδή, θα καλύψει πιθανή επιτυχία στο πρωτάθλημα που δεν υπάρχει τις αποτυχίες όλων των Εθνικών;

Αλήθεια, ο Παπανικολάου δεν έκανε για το 3Χ3, ή ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε; Μα κι εσείς, αφού θέλατε να έχει και μάνατζερ η ομάδα, κακώς πήρατε τον Τάσου του Τάσου. Αν παίρνατε τον Νίκο του Νίκου, μπορεί να είχατε και τον Κώστα.

Σιγά μην μπερδευτήκατε. Πάλι όλα τα καταλάβατε. Είσαστε εκπαιδευμένοι, γι’ αυτό σας αγαπάω.
Πάω πισίνα. Φιλάκια