Καλησπέρα κορίτσια, άντε και καλό πρωτάθλημα να έχουμε. Που θα έχουμε, όσο δεν το διοργανώνει ο Βασιλακόπουλος, διαφορετικά θα έχουμε πρωτάθλημα, όπου όσοι συμμετέχουν θα συμμετέχουν με δική τους ευθύνη (όπως στο κύπελλο), αλλά με αυτό βαριέμαι και να ασχοληθώ.

Αντίθετα έχω κέφι να ασχοληθώ με τον ΟΠΑΠ σήμερα. Γιατί τα “Golden Boys” του 2004 συνεχίζουν απτόητα το έργο τους. Το οποίο καθημερινά καθένας κρίνει…

Σπανουδάκης καλεί Μπόλο και οι δυο τους όπως συμμετείχαν στη μεγάλη ιδέα των Ολυμπιακών, έτσι συμμετέχουν στη μεγάλη ιδέα της ΟΠΑΠ Α.Ε. Και είναι πολύ καλό, γιατί αφού ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον, μπορούν να δουλέψουν απρόσκοπτα, να… βρεθούν με κλειστά μάτια.

Αναρωτιέμαι αν η συνεργασία του κ. Μπόλου σταματά σε επίπεδο… συμβουλών προς τον πρόεδρο, ή κάνει κάτι άλλο, που να άπτεται των αρμοδιοτήτων του στον ΟΠΑΠ; Δεν ξέρω και γι’ αυτό ρωτάω.

Γιατί υπάρχει μια εταιρία, η οποία –προφανώς και κάνει εξαιρετική δουλειά, για να παίρνει τόσους πελάτες– έχει ως αποστολή να αξιολογεί τις χορηγίες. Δεν γνωρίζω αν έχει κάποια σχέση με τον κ. Μπόλο και αν έχει πρόδηλο είναι πως δεν θα βρίσκεται εκτός των ορίων του νόμου αυτή η συνεργασία (αν υπάρχει, δεν ξέρω, απλά ερωτώ).

Πέρα από το “νόμιμο” υπάρχει και το “ηθικό” και εδώ θα μου επιτρέψετε να σημειώσω, πως αν εγώ πήγαινα να πάρω μια χορηγία από τον ΟΠΑΠ και με κάποιον τρόπο μάθαινα (τυχαία, βρε παιδί μου) ότι η εν λόγω εταιρία έχει καλή σχέση με τον άνθρωπο που έχει καλή σχέση με τον πρόεδρο του Οργανισμού (αν έχει, δεν ξέρω, απλά ερωτώ), συγνώμη αλλά αυτή την εταιρία θα επέλεγα να αξιολογήσει τη χορηγία μου.

Αλλάζω θέμα: Μην κουράζεστε να φωνάζετε δεξιά και αριστερά για τον Πανελλήνιο. Ο φάκελος που κατέθεσαν στην ΕΕΑ είναι πιο πλήρης κι από πλήρης. Άρα νομικά είναι εντάξει. Οικονομικά δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι και φέτος θα τη βρουν την άκρη τους.

Πάμε παρακάτω: Αυτή τη διαπίστευση που είχε ο Σταύρος, τη βρήκε στον δρόμο, ή κάποιος την έδωσε. Ποιος την έδωσε βρε παιδί μου; Ο άλλος, ο δύσμοιρος, παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι “βλάκας” (μόνο βλάκας δεν είναι), δεν υπάρχει ένας να πει “ναι εγώ την έδωσα τη διαπίστευση“;
Ε, Γιώργο; Τίποτα, κανείς;

Άσχετο (το διάβασα κάπου και είπα να το γράψω): H κεταμίνη ξεκίνησε ως αναισθητικό (κυρίως για ζώα) στα μέσα της δεκαετίας του ’60, αλλά πλέον τα… ζώα την παίρνουν είτε σε υγρή μορφή, είτε σε σκόνη (αφού ψηθεί). Θεωρείται ίσως το πιο (ψυχολογικά) εθιστικό από όλα τα ψυχεδελικά ναρκωτικά.
Είναι πιθανό ο χρήστης της κεταμίνης να αναπτύξει ψυχολογικά προβλήματα, όπως σύνδρομο καταδίωξης και ψυχώσεις.

Να το προσέξετε οι χρήστες