Καλησπέρα κορίτσια. Πολύ τακτική έχω γίνει τώρα τελευταία, αλλά με τέτοια κακοκαιρία, πού να βγει κανείς από το σπίτι; Κάθομαι μέσα, απολαμβάνω τη ζεστασιά του τζακιού και γράφω.

Ξανθιά κοπέλα είμαι, πρωινές εκπομπές βλέπω, την ψώνισα κι εγώ με την αστρολογία. Όταν είναι ο Ερμής ανάδρομος δεν παίρνω ούτε τηλέφωνο κι όταν οι πλανήτες δεν ευνοούν, δεν προχωράω σε σχέση. Αλλά όσο πιο πολύ ασχολούμαι με την αστρολογία, τόσο αρχίζω να βλέπω το μέλλον.

Κατ’ αρχήν, με τόση βροχή σήμερα, δεν μπορούσα παρά να… δω “σύννεφα” στις σχέσεις του Κώστα Ρήγα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Να το δείτε που θα ξαναχωρίσουν. Πού, δηλαδή, πιο άστατη σχέση από τη δική τους δεν υπάρχει. Πάλι στο τέλος θα φύγει χολωμένος ο Ρήγας.

Τί άλλο βλέπω; Ιταλούς να μιλάνε μεταξύ τους. Δεν καταλαβαίνω τί λένε (εγώ με πιάνο και γαλλικά μεγάλωσα, ιταλικά δεν ομιλώ), όμως ο Τρινκιέρι ακούει με προσοχή τον Σκαριόλο. Κι όσο τον ακούει τόσο συννεφιάζει (κι άλλα σύννεφα). Και μετά παίρνει το στυλό και σβήνει ένα όνομα.

Δεν βλέπω ποιο, αλλά διακρίνω ένα “Γ“… μικρό. Κάτι σαν “Β“… μεγάλο, αλλά δεν ξέρω αν είναι στα ελληνικά ή στα λατινικά γραμμένο, άρα διαβάζεται “Β” ή “Μπ“; Τέλος πάντων… Αν κατάλαβα καλά τί λένε τα άστρα, ένας “Ιταλός” θα κοπεί από τον Ιταλό. Το όνομα δεν βρήκα, αλλά αν κάποιοι από εσάς αγαπούν την αστρολογία είμαι σίγουρη ότι θα το καταλάβουν.

Θα συνέχιζα να γράφω ώρες, αλλά είμαι σίγουροι πως δεν γνωρίζω καλά την τέχνη και φοβάμαι μην εκτεθώ. Γιατί είναι αλήθεια πως βλέπω πολλά, αλλά δεν είδα πουθενά τον Αγγελόπουλο.

Ξέρω, ξέρω. Θα με… καθησυχάσετε, λέγοντάς μου πως έχει παραιτηθεί ήδη από την προεδρία του Ίκαρου, άρα λογικό είναι να μην τον βλέπω. Αυτό το γνωρίζω, παρακολουθώ τις εξελίξεις. Το κακό είναι πως ενώ έπρεπε να βλέπω τρεις Αγγελόπουλους, άντε δύο αφού έφυγε (;) ο Δημήτρης, εγώ δεν βλέπω κανέναν!

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, μάλλον πρέπει να ασχοληθώ περισσότερο με αυτόν τον τομέα. Δεν είναι απλή υπόθεση η αστρολογία, ειδικά άμα δεν την έχεις σπουδάσει… Κι είναι εύκολο να κάνεις λάθος.

Αυτά είχα να γράψω σήμερα, κράτησα κι άλλα για τις επόμενες ημέρες, αφού όσο έχει τέτοιο παλιόκαιρο εγώ θα μένω σπίτι. Πάω να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να κουκουλωθώ για να δω τηλεόραση.
Άντε καλά να περνάτε