Να ‘μαι πάλι εδώ κορίτσια. Όποτε έχει σοβαρό θέμα η επικαιρότητα, εμφανίζομαι για να ξεδιαλύνω τα μυστήρια. Κι αν με ρωτούσαν (όχι πως θα τους έλεγα) θα απέφευγαν  παγίδες και αναστάτωση.

Απέρριψε, λοιπόν, εδώ και καιρό η ΕΕΑ τη… συγχώνευση Πανελληνίου – Ηρακλή, ένεκα του ότι ο εμφανιζόμενος ως κύριος μέτοχος δεν είχε ανάλογη δήλωση περιουσιακής κατάστασης (το κοινώς λεγόμενο πόθεν έσχες).
Αγάπη μου, αυτά τα προβλήματα έχουν λυθεί εδώ και χρόνια. Ρωτήστε τούς ειδικούς.

Αντί να εμφανίσεις έναν μέτοχο που να έχει το 85% των μετοχών (όταν αυτός δεν είναι της εμβέλειας του κ. Κυριακού), μοιράζεις τις μετοχές έως το μαγικό ποσοστό του 9%!

Σε αυτή την περίπτωση -το γνωρίζουν και οι πέτρες- δεν υποχρεούται κανείς να κάνει δήλωση πόθεν έσχες, και μήτε σκόρδο φάγαμε, μήτε σκόρδο μύρισε. Απλά πράγματα βρε παιδιά, τα οποία έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν και συνεχίζουν και γίνονται. Κατά πώς λέει ο λαός “τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου“. Γάτοι είσαστε λέμε

Τί πάτε και μπλέκετε με επιτροπές και χαρτιά. Αφού οι νόμοι είναι γεμάτοι με παράθυρα, που θέλουν σήτες για να μην μπαίνουν… κουνούπια. Γάτοι είσαστε λέμε

Άντε να αλλάξω θέμα: Καλός είναι ο Μαγκέτι και οι φιέστες, μήπως όμως να πλήρωναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καμιά από τις επιταγές που χρωστάνε; Και καλά στους παίκτες, στους προπονητές, στους προμηθευτές; Και στις αγαθοεργίες βρε αθεόφοβοι; Φωτιά θα πέσει να σας κάψει.

Έχω ακούσει για τον κώδικα DNA, αλλά επειδή εγώ ήμουν αδιάφορη για τη φυσική και τη χημεία, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Μπορεί να έχει DNA ομάδα και να… τραβά τους μανατζαρέους; Γιατί δεν πρόλαβε να διώξει τον έναν, ήρθε άλλος μαθητευόμενος ατζέντης.

Όχι, επισήμως, άλλη δουλειά κάνει, αλλά το μανατζεριλίκι το έχει στο αίμα του. Πώς είχε στο αίμα του το κώνειο ο Σωκράτης. Όχι βρε ο Παπασταθόπουλος. Ο αρχαίος ο Σωκράτης. Μπερδευτήκατε; Αυτοί που ξέρουν τα κατάλαβαν όλα. Γάτοι είσαστε λέμε

Άντε να κλείσω με αυτό, να πάω να δω τον Εζέλ (πλάκα κάνω): Αφού βρε αγόρι μου δεν ήσουν σίγουρος ότι θα πας στον Παναθηναϊκό, τί τις ήθελες τις φωτογραφίες στην εξέδρα με την πράσινη μπλούζα; Κι άντε και τις έβγαλες. Ήταν ανάγκη να τις βάλεις στο facebook; Τουλάχιστον μην κάνεις κανένα λάθος να δηλώσεις “από μικρός Ολυμπιακός“.