Καλησπέρα κορίτσια. Βαρέθηκα να περιμένω να δω τον καινούριο πρωθυπουργό, μου κάνει λίγο σαν φαρσοκωμωδία η κατάσταση κι έτσι είπα να γράψω κάτι. Κι επειδή, μεταξύ άλλων που κάνω στη ζωή μου, έχω την τρέλα να συλλέγω απόψεις και ιδέες (ενίοτε και ανακοινώσεις), έψαξα στο αρχείο μου και βρήκα… λαβράκι.

Τώρα που είπα λαβράκια, έχω λιγούρα για ψαρόσουπα, αλλά αυτό θα το προσπεράσω. Έστειλα, όμως, το μήνυμα στον καλό μου, μπας και αποφασίσει να βγούμε λίγο αύριο το βράδυ, να πάμε στον Πειραιά για ψαράκι. Πάμε στα δικά μας:

Έγραψε στο facebook ο Βασίλη Ντάκουρης: “… Υπάρχουν αρκετοί πολίτες που εκτός από τις παρακάτω θέσεις για τα δημοψηφίσματα, υποστηρίζουν και το ασυμβίβαστο των δυο συνεχόμενων τετραετιών.

Να μην μπορεί, δηλαδή, να είναι κανείς υποψήφιος σε οποιαδήποτε θέση, εάν αμέσως πριν έχει διατελέσει δυο συνεχόμενες θητείες! Από τη ΒΟΥΛΗ μέχρι τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ“!

Δηλαδή, να μην μπορεί κάποιος να είναι ισόβιος πρόεδρος. Θυμάμαι ότι ήταν μέσα στις σκέψεις και τις προτάσεις του Καφφέ στη διαιτησία. Το συζητούσαν έντονα στη ΓΓΑ. Είναι μια σκέψη που ζυμώνεται και που συζητιέται στην κοινωνία.

Δεν έχει σημασία αν συμφωνείτε ή όχι, αλλά θαρρώ ότι από τη στιγμή που συζητιέται, καλό είναι καθένας να το σκεφτεί. Αν καθένας από τους προέδρους, σε ΕΟΚ, ΟΔΚΕ, ΚΕΔ, κτλ., γνώριζε ότι έχει μέχρι δύο θητείες και τέλος, τί χειρότερο θα συνέβαινε;
Όχι, μην το πείτε στον πρόεδρο, δεν κάνει. Δεν ξέρω αν θα το αντέξει, γι’ αυτό και πάω παρακάτω.

Αντιγράφω από το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ (24/10): “Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων της Α2 και Β’ εθνικής Κατηγορίας ανδρών είχαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κόνιαρης.

Έγινε ενημέρωση στα σωματεία για τις περικοπές που υπέστη η επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναλύθηκαν οι ενέργειες που πραγματοποιούν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης με τους αρμοδίους προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η ανωτέρω περικοπή ή να ελαχιστοποιηθεί.

Τονίστηκε δε, ότι η ΕΟΚ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με τα σωματεία σε τρεις εβδομάδες“.

Τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος περνά. Την άλλη Δευτέρα θα έχουμε γλέντια στη συνάντηση (επισήμως την προανήγγειλε η Ομοσπονδία). Κι υπάρχει και εκείνο το εξώδικο των “8” της Β’, που μπορεί να “θάφτηκε“, αλλά όχι μόνο κυκλοφόρησε, έφτασε και στα χέρια μου (χα χα).

Αλλάζω θέμα: Τάκη μου δεν συνάδει με την ιδιότητά σου να στέκεσαι μπροστά στη φισούνα. Εντάξει, καλά πάει η ομάδα κι εσύ θες να είσαι τοπικός ήρωας, αλλά τράβα στην εξέδρα, μην βγεις καμιά φωτογραφία καμαρωτός – καμαρωτός και τρέχεις και δεν φτάνεις.

Άντε, πάω να κάνω ένα μπανάκι. Πριν σας αφήσω, να σας πω ότι μπορεί ο Φώτης να έχασε τη δουλειά το καλοκαίρι, όμως δεν έκοψε τις γέφυρες και τον βλέπω να ανακοινώνεται με καθυστέρηση ολίγων μηνών

Η άσχετη συμβουλή της ημέρας: Για να έχετε καθαρό και αγνό πάγο, βράστε το νερό πριν το καταψύξετε…