Καλή εβδομάδα κορίτσια και αγόρια. Σας είχα υποσχεθεί πως θα είχαμε τακτική επικοινωνία κι εγώ όταν τάζω κάτι δεν ξεχνάω. Το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού το έχω, αλλά δεν θα το γράψω. Εγώ σέβομαι τις ιδιαίτερες στιγμές των ανθρώπων κι επειδή μπορεί κι εγώ να βρεθώ κάποια ιδιαίτερη στιγμή εκτεθειμένη και κάποιος να επωφεληθεί τραβώντας φωτογραφίες μου (αυτές κι αν θα είναι “hot“), σταματώ εδώ και δεν γράφω λέξη.

Πάμε στα άλλα, γιατί έχω κι ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά θέματα. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό έχουμε… βαρύνει (το κορμί μου, όπως βλέπετε, είναι μια χαρά) ας το διασκεδάσουμε λιγάκι.

Γράφουν οι δημοσιογράφοι (αυτή είναι η δουλειά τους) για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό. Λύσσαξε ο Δουκάκης να γράφει για τις μετακινήσεις τους, αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα, μόνο εγώ θα γράψω.

Στη Σουηδία οι δύο (Λυκογιάννης Κεραμιδάς), στην Ουκρανία ο άλλος (Φραγκιάς), άντε να βγουν για ψώνια στου σούπερ μάρκετ. Γιατί, μια χαρά επάρκεια υπάρχει στα αγαθά, αλλά οι περισσότερες ετικέτες ΔΕΝ είναι στα αγγλικά.

Πήγε, λοιπόν, ο κόουτς να πάρει ένα σαμπουάν. Βρήκε μια γνωστή μάρκα, πέρασε από το ταμείο, γύρισε στο σπίτι και μπήκε στο μπάνιο. Διαπίστωσε ότι δεν βγαίνει αρκετός αφρός, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά κι όταν πήγε στην προπόνηση, μιλώντας με ανθρώπους που ήξεραν να διαβάσουν την ετικέτα, κατάλαβε ότι αντί για σαμπουάν πήρε κρέμα σώματος.

Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα με πιτυρίδα, αλλά έχει το πιο… ενυδατωμένο κεφάλι του κόσμου. Πάλι καλά να λέτε.

Πάμε στα σοβαρά: Όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν προπονητής στην Εθνική, οι συνεργάτες του είχαν όλοι δίπλωμα προπονητή; Ήταν μέλη του ΣΕΠΚ; Εγώ λέω πως όχι και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνουν: Ή ότι ο πρόεδρος αδιαφορεί (δεν το νομίζω) για τα του κλάδου του, ή ότι η ομοσπονδία (αν όχι αυτή, ποιος άλλος;) επέβαλλε όποιον ήθελε για συνεργάτη του “δράκου“.

Δεν είναι περσινά ξινά σταφύλια. Γιατί ισχύει το ότι η ΕΟΚ έχει δικαίωμα να προσλαμβάνει όποιον θέλει, χωρίς να υπόκειται στην κρίση του συνδέσμου προπονητών, όταν όμως αυτό το κάνει παρόντος του προέδρου του ΣΕΠΚ και του “τοτέμ” της Εθνικής ομάδας, τότε μιλάμε για… άλλα κόλπα.

Για να συνδυάσουμε τα δύο θέματα που αναφέραμε, από το… “μην το πιείτε, λουστείτε” περάσαμε στο “… τον ήπιαμε“. Έτσι πρόεδρε;

Υπάρχει ένας άλλος πρόεδρος σε επίπεδο Α1, που μετρά αντίστροφα. “Σιγά το νέο” θα πείτε, “να ήταν μόνο ένας“. Ναι, αλλά αυτός βλέπω να την κάνει πριν αλέκτωρ… Λεπτομέρειες προσεχώς.
Να έχουμε κάτι να γράψουμε και τις επόμενες ημέρες.