Καλησπέρα κορίτσια. Ωραία μέρα για να μείνεις σπίτι η σημερινή, καθώς έχει κρύο και δεν μου κάνει καρδιά να σηκωθώ από το κρεβάτι. Θα ήταν καλύτερα αν βλέπαμε, μεταξύ των διαφόρων ταινιών που παρακολουθώ αγκαλιά με τον καλό μου, και λίγο μπάσκετ, αλλά και φέτος η συνεργασία ΕΡΤ – ΕΣΑΚΕ δεν απέδωσε καρπούς.
Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάξω, άλλωστε αυτό είναι δουλειά άλλων να το κριτικάρουν και να το κρίνουν. Εγώ θα γράψω αυτά που δεν ξέρουν, ή δεν μπορούν να πουν οι υπόλοιποι. Εντός κι εκτός συνόρων, αρχής γενομένης από τη Ρεάλ.

Δεν ξέρω αν το παρατηρείτε κι εσείς, αλλά οι Μαδριλένοι μοιάζουν πολύ “κρατημένοι” φέτος. Δεν κινούνται δραστήρια, λες και κάτι περιμένουν. Και το καλοκαίρι είναι… κοντά.

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έχουν προαναγγείλει (αυτοί το λένε, όχι εγώ) την αποχώρησή τους, ο Ομπράντοβιτς ήταν πάντα αγαπητός στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Μαδρίτη, οπότε δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε όλα αυτά μαζί και βγαίνει το συμπέρασμα.

Όχι πως θα μείνει ο Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό. Είναι πρόδηλο ότι δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον κόουτς και τη διοίκηση. Το γεγονός ότι ο “σοφός” δεν γνώριζε πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντόρσεϊ, απλά είναι η κορυφή του παγόβουνου…

Αλλάζω θέμα: Πίσω από ανώνυμο μπλογκ, που δεν λέει ποιανού είναι, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δημοσιογράφος είναι αυτός που γράφει, κρύβονται υψηλά διοικητικά στελέχη της διαιτησίας.

Μάλιστα, φρόντισαν για διαιτητή για τον οποίο δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια (sic) να φτιάξουν το προφίλ του. Δεν έχει καμία αξία η “είδηση“, καθώς όλοι στην… πιάτσα γνωρίζουν πως πίσω από τον ανώνυμο ρεπόρτερ βρίσκεται ο συγκεκριμένος επώνυμος παράγοντας, ο οποίος φιλοδοξεί -μεταξύ άλλων- να γίνει και πρόεδρος της ΕΟΚ, στη μετά Βασιλακόπουλου εποχή.

Πάμε παρακάτω: Την ώρα που οι παίκτες των ομάδων κάνουν δεύτερη και τρίτη δουλειά για να… ζήσουν, την ώρα που οι προπονητές είναι απλήρωτοι, υπάρχουν παράγοντες που παίρνουν κοντά στα 3.000 ευρώ τον μήνα και δεν κάνουν τίποτα. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αύριο (Δευτέρα) τί θα πουν οι πρόεδροι των Ενώσεων. Θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Καφφέ, ή θα παραμείνουν στις… προσταγές του “μεγάλου“, κλείνοντας τα μάτια σε ό,τι συμβαίνει;

Ο Ηλίας, πάντως, δύσκολα θα κάνει πίσω. Θα το φτάσει μέχρι τέρμα, αφού πλέον “δόγμα” του είναι “ή το πας, ή το σπας“.