Καλημέρα κορίτσια. Απεργία σήμερα, οπότε αν άφηνα τα θέματα που έχω (και καίνε) για την επόμενη, δεν είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα έβρισκαν άλλοι, αν και πλέον έχω πάψει να ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό (άλλωστε δεν έχω… ανταγωνίστριες).

Έγινε τις προάλλες ένα παιχνίδι εφηβικού πρωταθλήματος. Σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας, της οποίας το όνομα γράφεται διαφορετικά από το όνομα της τοπικής ομάδας (ε, ρε τί σας βάζω να ψάχνετε νυχτιάτικα!). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν το… πάνω χέρι.

Περίπου δύο λεπτά πριν από το τέλος, η ομάδα ήταν μπροστά και με διαφορά. Κάτι που δεν άρεσε σε τέσσερα άτομα, που ήταν στις κερκίδες και ελάχιστα παρακολουθούσαν τον αγώνα. Την περισσότερη ώρα μιλούσαν στα κινητά. Οι δύο εξ αυτών είχαν εντυπωσιακό μυϊκό σύστημα. Όχι παίκτες δεν ήταν, αλλά σε γυμναστήριο πήγαιναν.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο πιο… δυνατοί, κατέβηκαν στα… κάγκελα! Αίφνης, ασχολήθηκαν με το παιχνίδι και ιδιαιτέρως με τους διαιτητές. Αυτή η… κάθοδος φαίνεται πως έφερε γούρι στους φιλοξενούμενους, που τελικά κέρδισαν το παιχνίδι.

Λεπτομέρεια, που μάλλον είναι ασήμαντη και αδιάφορη: Υπήρχε στοίχημα και μάλιστα live για το ματς. Η νίκη των φιλοξενούμενων έδινε 3.50 στο λεγόμενο “παράνομο στοίχημα“. Τυχεροί όσοι είχαν προβλέψει σωστά…

Πάμε παρακάτω, αλλά όχι πολύ μακριά: Η ΕΟΚ (καμία σχέση με το στοίχημα και το εν λόγω παιχνίδι) “βράζει” για τα χρήματα που κόπηκαν από τον προϋπολογισμό της, αλλά έχει κι άλλο ένα ακανθώδες θέμα που θέλει να περάσει.

Δεν θα σας πω τί, δεν θα σας πω για ποιον, γιατί είμαι κι ευαίσθητο κορίτσι. Θα σας πω, όμως, ότι δεν περνάει με φωτογραφική διάταξη και με νομοθετική ρύθμιση θα αποτελέσει την κερκόπορτα για να… πέσει η κυβέρνηση. Και κανείς από τους κυβερνώντες, παρότι θέλουν να ικανοποιήσουν το αίτημα, δεν θα “πέσει” για να χαρούν οι ομοσπονδιακοί. Ούτε θα κάνουν ήρωα τον Κασιδιάρη

Όπως βλέπετε, αγγίζω θέματα που καίνε. Και μια και πιάσαμε την ΕΟΚ, γνωρίζει κανείς ποιος είναι έφορος στην Εθνική Εφήβων; Ναι, αυτή την ομάδα που θα έχει προπονητή τον Παπανικολάου και τεχνικό σύμβουλο τον Καρβέλα.

Ρώτησα και μου είπαν: τον Βασιλακόπουλο. Μα είναι δυνατόν ο πρόεδρος να είναι έφορος εθνικής ομάδας; Λάθος πληροφορία μου έδωσαν, ή -καθότι ξανθιά- δεν κατάλαβα τί μου είπαν. Μήπως δεν κατάλαβαν τί ρώτησα;

Επειδή τις νύχτες… δεν κρατιέμαι και φοβάμαι ότι θα γράψω και πράγματα που δεν πρέπει να βγουν, θα σταματήσω εδώ. Άντε γεια μας