Η αγωνία στο κατακόρυφο ενόψει του 3ου και ίσως τελευταίου τελικού των πλέι-οφ στον δρόμο προς τον τίτλο. Στα δύο στρατόπεδα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όπως φαίνεται και στις τελευταίες δηλώσεις τους περιμένουν με αγωνία την αναμέτρηση της Τετάρτης δηλώνοντας καθόλα έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

“Ντροπή τους. Αυτοί οι γραφικοί οι Αγγελόπουλοι έβγαλαν ανακοίνωση επί προσωπικού και λένε μαζέψτε τον. Αφού το γυρίσατε το θέμα στο προσωπικό θα βγείτε χαμένοι”, δήλωσε πριν τη μεγάλη αναμέτρηση ο αγαπητός του κοινού Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο ανερχόμενος γκαρντ πρόσθεσε μάλιστα με νόημα αναφερόμενος στους αντιπάλους του αλλά και στη μονομαχία στο παρκέ με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: “Αφού το γυρίσατε σε προσωπικό καθίστε και θα δείτε πως θα… χορέψετε” προσθέτοντας: “Ήμαρτον με την παραπληροφόρηση…”

Ο εγκεφαλικός πλέι-μέικερ των “ερυθρόλευκων” Γιώργος Σκινδήλιας δεν άφησε αναπάντητες τις πράσινες δηλώσεις τονίζοντας από την πλευρά του: “Έπρεπε να σας είχαν μαζέψει νωρίτερα. Απειλές εμείς δεν δεχόμαστε” και ανανέωσε το ραντεβού του με τον αντίπαλό του στο τζάμπολ του 3ου τελικού.

Μεγάλη κουβέντα έγινε και για ένα σημείο που θα κρίνει πολλά στον 3ο τελικό, το περιβόητο “χαρτί”. “Εχω χαρτί από το ΟΑΚΑ πως δεν κατέβηκα στα αποδυτήρια στον 2ο τελικό”, τόνισε ο Γιαννακόπουλος ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Σταυρόπουλος είδε το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία. “Εγώ έχω χαρτί από τον θυρωρό της πολυκατοικίας μου”.

Ο πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος δε, έδωσε μία άλλη διάσταση στο σοβαρό αυτό θέμα επισημαίνοντας πως “σοβαροί άνθρωποι με γραβάτες δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας και στοχεύουν διαιτητές. Ίσως τους δούμε να γίνονται και μπλουζάκια”, είπε αλλά οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν ποιος θα τα τυπώσει πρώτος.

Εξάλλου, θέση πάνω στο θέμα του 3ου τελικού πήραν και ορισμένοι ακόμη άνθρωποι από τις δύο ομάδες ονόματι… ΧάινςΓκιστΣπανούληςΔιαμαντίδης αλλά νομίζουμε ότι οι παραπάνω δηλώσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του 3ου τελικού αρκούν και δεν χρειάζονται επιπλέον τοποθετήσεις από “κομπάρσους”.