Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η νέα διοίκηση του Άρη ανέλαβε τα καθήκοντά της, όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή κατάλαβαν πόσο δύσκολο θα ήταν το έργο τους. Ακόμη και υποθέσεις απλές, όπως είναι τα σπίτια που νοίκιαζε η ομάδα απαιτούσαν λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να βρεθεί λύση.

Σχεδόν 1,5 μήνα έπειτα από την αλλαγή σελίδας στη ΚΑΕ, ο δρόμος προς την εξυγίανση του “Αυτοκράτορα” είναι μακρύς και κακοτράχαλος, όμως ήδη οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας έχουν αρχίσει να διαφαίνονται. Όλα τα μέλη της διοίκησης, προεξέχοντος του προέδρου της, Λευτέρη Αρβανίτη, σπαταλούν καθημερινά πολλές ώρες προκειμένου να κλείσουν ανοιχτές “πληγές”.

Κάποιος θα μπορούσε να πει βέβαια, από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις, όμως ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής φέρνουν μια νότα αισιοδοξίας. Πολλά θέματα έχουν μπει σε μία σειρά και φυσικά έχουν γίνει διακανονισμοί, οι οποίοι εκτός του ότι με την παλαιότερη διοίκηση είχαν μηδαμινές πιθανότητες να ολοκληρωθούν, δημιουργούσαν τεράστια οικονομικά προβλήματα στους “κίτρινους”.

Χατζηβρέττας, Σούμποτιτς, Ηλιάδης και άλλοι, που συμφώνησαν με τους ανθρώπους του Άρη, δείχνουν με τον πιο πειστικό τρόπο πως οι πολλές ώρες που περνά καθημερινά στα γραφεία της ΚΑΕ ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν πάνε στο βρόντο. Και το σημαντικότερο; Όλα αυτά γίνονται με την ομάδα προς το παρών να έχει ελάχιστα έσοδα.

Με τη κάνουλα από το Aris Golden Club να είναι έτοιμη να ανοίξει, τις πωλήσεις των διαρκείας αν και νωρίς να δείχνουν ανοδικές τάσεις και παράλληλα τις συζητήσεις με πιθανούς χορηγούς να είναι σε καλό δρόμο, στον Άρη μπορούνε να αισιοδοξούν πως σύντομα θα αρχίσει η εισροή ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ. Κάτι που θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο του Λευτέρη Αρβανίτη όσον αφορά τους διακανονισμούς που προσπαθεί να πετύχει.

Πάντως αν και ακόμη η διοίκηση των “κιτρίνων” βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού που καλείται να ανέβει, αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού είναι πως η προσπάθειά τους είναι σοβαρή κι εφόσον συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αισιοδοξούν πως το μέλλον του “Αυτοκράτορα” μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι.