Έψαχνα λίγο το πρόγραμμα στο φινάλε της Ευρωλίγκα και ανακάλυψα λαβράκια! Καθότι είμαστε στα τελευταία μέτρα της φετινής διοργάνωσης που δεν έχει κανένα Ελληνικό ενδιαφέρον καθώς για πρώτη φορά και οι δύο ομάδες μας χαιρέτησαν νωρίς, γίνεται χαμός ακόμα και για τα πλέι οφς. Και φυσικά για το πλεονέκτημα.

Με την Ρεάλ Μαδρίτης να κινδυνεύει να αποκλειστεί ξεκάθαρα. Μπορεί ο Λάσο να λέει ότι με τρεις νίκες είμαστε πλέι οφς και μην με ρωτάτε, αλλά πόσο σίγουρος είναι;

Η βασίλισσα κουβαλά πολλές κακές ήττες φέτος και 6 στην έδρα της και πάλι καλά που πέρασε ένα δίμηνο κάνοντας μόνο νίκες με εξαίρεση την ήττα στην Μόσχα με τρίποντο στο μηδέν. Ειδάλλως θα μας κούναγε ήδη μαντήλι.. Η φετινή Ρεάλ μπορεί να έχει και πάλι μια πολύ ακριβή ομαδα αλλά έκλεισε ο κύκλος της παλιάς ομάδας με Γουλ,Ρούντι και μια Ροντρίγκεζ και μια Ντόνσιτς. Η ομάδα έχει βάθος και πολύ καλούς παίκτες και τον κορυφαίο σέντερ της διοργάνωσης(Ταβάρες),παίζει και άμυνα πια,αλλά της λείπει η υψηλή ποιότητα στην περιφέρεια και γι αυτό ήδη κινείται για Μίσιτς,Χερτέλ για το καλοκαίρι, Ο Γιουλ έχει χάσει πολλά ματς (20αγ με 9π)και γενικά έχει μια κακή σεζόν στα 34 του και η βασίλισσα πλέον είναι προ των πυλών του αποκλεισμού σοκ καθώς χάνει στις περισσότερες ισοβαθμίες όπως με τις συμπατριωτισσές της Βαλένθια και Μπασκόνια!

Η Ρεάλ έχει 18-13 και είναι 7η . Παίζει με την Εφές και τον Ολυμπιακό εντός και πάει στην Φενέρ. Συνεπώς με 21 νίκες καθαρίζει και ελπίζει και σε πλεονέκτημα(καθώς σε αυτή την περίπτωση θα έχει την πιθανή ισοβαθμία με την Εφές αν κάνει αυτή ακόμα μια ήττα σε Μπασκόνια ή Μιλάνο). Με το Μιλάνο έχει πάντως δύο ήττες. Αν κάνει μια νίκη όμως με Εφές εντός ή Φενέρ εκτός πάει 20 και εκεί χάνει σε όλες σχεδόν τις ισοβαθμίες.

Η Μπασκόνια έχει 17 αλλά ΠΑΟ ,Βαλένθια εκτός και Εφές μέσα.

Η Βαλένθια επίσης 17 αλλα με Ολυμπιακό, Μπασκόνια μέσα και Άλμπα εκτός.

Συνεπώς αν η Ρεάλ χάσει σε Φενέρ και με Εφές μέσα πάει 19 λογικά και μάλλον καληνυχτά… Καθώς η Ζενίτ έχει τρία ματς μέσα για να παει 20(η ισοβαθμία στην Ρεάλ). Οπως και να έχει το ματς με την Εφές αύριο στην Μαδρίτη είναι τελικός για την βασίλισσα. Αν χάσει το πιο πιθανό είναι ότι θα πάιξει την προκρισή της στην Φενέρ στο φινάλε σε ένα ματς που και οι Τούρκοι θα το θέλουν όμως! Εμπλεξε!

Και πως να μημ μπλέξεις όταν έχεις χάσει πχ από τον Ερ Αστέρα μέσα και στην διαλυμένη Χίμκι!Μόνο αυτά να είχε πάρει θα έπαιζε το πλεονέκτημα τώρα με αξιώσεις. Μην ξεχνάμε ότι πέρασε στην παράταση άλλωστε φέτος από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ με τις Ελληνικές ομάδες σε κακή χρονιά