Παλιά δεν τον γούσταρα…. Δεν ξέρω γιατί, κάτι με χάλαγε. Στην συνέχεια έχοντας σοβαρή και πραγματική φιλανθρωπική δράση δίνοντας δεκάδες εκατομμύρια με πολλούς τροπους και κάτι ψωροχιλιάρικα για λεζάντα και παπατζιλίκι αβαντοδόρικο από τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ όπως κάνουν άλλοι,του έβγαλα το καπέλο. Και είπα μάγκα Λεμπρόν μαζί σου. Πλέον όμως εδώ και μερικά χρόνια λέω ο τύπος είναι παικταράς πάει τελείωσε.

Βλέποντας τι έκανε στο μπαράζ πλέι οφ (σ.σ μ αρέσει αυτό , μου θυμίζει Ελλάντα…!) με το Γκόλντεν Στέιτ, λες τελεία και παύλα δεν είναι πλάκα. Ο τύπος είναι εξωγήινος! Ο τύπος οδεύει στα 37 αισίως (Δεκέμβρη) αλλά παίζει σαν 25αρης. Κανονικό τανκς… Οποιος βρεθεί στο διάβα περνά από πάνω του. Και τα κάνει όλα. Σούπερ άμυνα, σούπερ δημιουργία, σκορ , τρίποντο, ριμπάουντς. Και στο ρελαντί σου δίνει την εντύπωση,χωρίς να κουραστεί…. Θα μου πει κανείς τώρα το πήρες χαμπάρι; Οχι. Αλλά στα 37 σχεδόν να κάνεις ότι θέλεις στο ΝΒΑ, ε , δεν είναι δα και λίγο.

Ο βασιλιάς Λεμπρόν ναι πράγματι μπαινει σε σύγκριση με τον Τζόρνταν στα ίσα μάλιστα εντελώς. Και φυσικά χαμογελάμε αν ακούμε συγκρίσεις όποιου πάικτη σήμερα με τον Λεμπρόν. Κάτι δικοί μας εδώ συγκρίνουν τον Γιάννη με τον Λεμπρόν… Μάλλον θα μπέρδεψαν αθλήματα.… Μιλάμε για τον απόλυτο τιτάνα των παρκέ. Τους πατάει όλους … Χτες ξεκίνησε άσχημα με 1/8 αν θυμάμαι καλά. Και στο β ‘μέρος μπήκε μέσα και το -13 έγινε +8! Οι πάσες που έβγαλε ήταν ανώτερες και από τον Στόκτον για όσους θυμούνται…. Τα ριμπάουντς στραγάλια, τα μεγάλα καλάθια συνεχόμενα με όλους τους τρόπους.

Από τραγικό πρώτο μέρος πρόλαβε να κάνει και τριπλ νταμπλ παρακαλώ. Και το κερασάκι στην τούρτα. Μόλις ο άλλος μεγάλος του παρκέ ο Κάρι έφερε το ματς στα ίσα,πάρε ένα τρίποντο …αλά Κάρι από τα 10ημ και τέζα(103-100)στα 3”. Και μια αμυνάρα στο φινάλε όπως αυτές που έκρυψαν το γήπεδο στον σούπερ Κάρι και τη ταλαντούχο επιθετικά ομάδα του. Στα 37 δείχνει διψασμένος 20αρης και έμπειρος 25αρης….. Γεια σου ρε μάγκα Λεμπρόν!