Ρε Αντρέα εμάς βρήκες ειλικρινά ρε άνθρωπε…… ; Δεν φταίμε σε κάτι να μας κάνεις να ξεχάσουμε το μπασκετάκι μας. Διαβάζω αυτά που λες και είμαι έτοιμος να το γυρίσω στο γκολφ! Το ξαναδιαβάζω και λες “Για εμένα το μεγαλύτερο μάθημα ήταν η παρουσία της Ουκρανίας, η οποία, σε αντίθεση με εμάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η ομάδα του Μάικ Φρατέλο διαθέτει δώδεκα παίκτες με τεράστια σωματικά προσόντα, ταχύτητα κι άλμα χωρίς ανάσα, αναπληρώνοντας την έλλειψη τεχνικής ικανότητας.

Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιους αντιπάλους, περιορισμένων δυνατοτήτων, συναντάς επιθετική άμυνα. Η ελληνική ομάδα πρέπει να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση”. Δηλαδή μας λες να γίνουμε Ουκρανία; Μήπως έβλεπες βίντεο την Ουκρανία του Μπλαχίν ή κανέναν Βολκόφ που και πάλι δεν βγαίνει…; Μήπως να γίνουμε Νιγηρία που μας πέρναγαν από πάνω πέρσι λόγω αθλητικών προσόντων;

Είναι δυνατόν να είμαστε η Ελλάδα, που έχουμε ελληνική σχολή ακόμα και σχολή προπονητών, που έχουμε μια παραγωγή ταλέντων κτλ και γενικά καλών παικτών και να λέμε να γίνουμε Ουκρανία επειδή έχει καλό προπονητή (Φρατέλο) και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα προσόντα(χαμηλά ) των παικτών του σε αντίθεση με τον Τρινκέρι. Και μετά έχουμε μια Ουκρανία που έφαγε 30π από την Λετονία και επειδή ήταν στους ομίλους με τα ..καφενεία μπήκε στην οκτάδα και προσγειώθηκε. Να γίνουμε σαν Ουκρανία δηλαδή; Τι άλλο θα ακούσουμε..

Όπως και για το ξεσκαρτάρισμα. Ναι, πάρε βασικούς τους Καββαδά και Κατσίβελη που δεν παίζουν στις ομάδες τους επειδή είναι παιδιά του προπονητή και κάνουν ότι τους λες. Αλλά μεγάλε εδώ είμαστε Ελλάδα και όχι Καντού να πίνεις το λιμοντσέλο σου χάσεις , κερδίσεις και παίξεις ή δεν παίξεις μπάσκετ. Εδώ δεν έισαι για την ελληνική μυθολογία ούτε για να μάθεις ελληνικά, αλλά για να κάνουμε καλή ομάδα. Αλλά με αυτά που λες βλέπω να βαράμε ..μπιέλα στο τέλος και να τρελαθούμε εντελώς.Ακόμα και ξεσκαρτάρισμα μας είπες. Να φύγουν όλοι δηλαδή; Να φύγει και ο Σπανούλης και ο Μπουρούσης και ο Φώτσης φυσικά. Οκ, να παίζουμε με τα δεύτερα και τα τρίτα ώστε να έχουμε άλλοθι όταν χάνουμε.

Τέλος πάντων με όλα αυτά που ακούμε είναι σαφέστατο ότι θα είναι τεράστιο λάθος της ΕΟΚ να κρατήσει τον ιταλό περισσότερο από ..αύριο γιατί και μόνο με τις δηλώσεις του και τις απόψεις του δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και αναστάτωση. Κάτι που δεν είχε γίνει με τον Ζούρο και τον Καζλάουσκας για παράδειγμα. Αλλά ο Ιταλός είναι κλασικός ξερόλας… Και αυτό είναι το χειρότερο για ένα προπονητή . Γι αυτό Αντρέα αφησέ μας στην ησυχία μας αδελφέ, δεν φταίμε σε κάτι εμείς για να ξεχάσουμε το μπάσκετ με αυτά που λες..

Σ.Σ Αν επενέβη η ομοσπονδία και ο Βασιλακόπουλος όπως ακούγεται όταν ο Ιταλός (αν αληθεύει) δεν ήθελε Φώτση και Μπουρούση ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Δεν μπορείς να διώξεις τότε τον προπονητή και να κάνεις την ομάδα άνω κάτω. Του ..τραβάς το αυτί με τον τρόπο σου μπας και συνέλθεις αλλά δεν γίνεται να μην πάρεις θέση σε τέτοια θέματα. Είναι σαν να πάνε στον Ομπάμα και να του πούνε θα μπούμε στο Ιράν αλλά χωρίς τα Στελτ και αεροπλανοφόρα….! Με πυραύλους παγωτά της ΔΕΛΤΑ θα μπάινανε δηλαδή..;;;;