Ο ΠΑΟΚ βολοδέρνει εδώ και χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Πάνω που έδειχνε ότι θα ξεμπλέξει μια και καλή με τις παλιές αμαρτίες,διάφοροι λόγοι έφεραν νέο αδιέξοδο και πάλι καλά που ο Ιβάν Σαββίδης αν και δεν έχει καμία επίσημη σχέση δεν ξεχνά τον σύλλογο και πληρώνονταν οι υποχρεώσεις στο Δημόσιο με την πολύτιμη συμβολή του.

Παρόλα αυτά ουδείς κατάφερε να τον πείσει να ενασχοληθεί και με το μπάτζετ που αν έριχνε το 1/10 απ όσα έβαλε στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ ο “δικέφαλλος” θα πάλευε για πλέι οφς στην Ευρωλίγκα. Ο Σαββίδης προφανώς δεν ενθουσιάζεται με το μπάσκετ αλλά και προφανώς αποτελεί έστω και από σχετικά …μακρυά την ελπίδα της ομάδας να δει φως στην άκρη του τούνελ. Οπως ακούσαμε στην πρόσφατη Σ.Τ η συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έφερε ήδη από 2.000 φίλους του ΠΑΟΚ ένα ποσό 100.000 ευρώ στα ταμεία!Ο στόχος είναι το νούμερο να φτάσει στα 500.000 και στην συνέχεια η οικογένεια Σαββίδη έχει ανακοινώσει ότι θα διπλασιάσει όποιο ποσό μαζευτεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα αν το ποσό περάσει το νούμερο αυτό θα υπάρξουν και άλλες θετικότερες εξελίξεις.

Βασικά λοιπόν ο ΠΑΟΚ από τον ίδιο του τον λαό έχει την ευκαιρία να μαζέψει μαζί με τον Σαββίδη 1.5εκ φρέσκο και να καλύψει σοβαρές υποχρεώσεις,να μπει σε μια μίνι κανονικότητα και στην συνέχεια ίσως και σχετικά άμεσα ανάλογα τα συνολικά χρέη να καθαρίσει και να είναι γωνία μαγαζί.

Προφανώς είναι η ευκαιρία του καθώς μόνο αν είναι καθαρός από χρέη θα είναι ελκυστικός για οποιοδήποτε και γιατί όχι κάποια στιγμή να πειστεί και ο ίδιος ο Σαββίδης ή να κάνει δώρο όπως λέμε στην ομάδα όταν έχει καθαρίσει από τα παλιά,ένα δώρο 1-2εκ που θα φέρουν τον ΠΑΟΚ με τα άλλα τότε έσοδα σε επίπεδο ακόμα και πρωταθλητισμού ή έστω σε αυτό της ΑΕΚ.

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον έναν από τους δύο μεγάλους της Θεσσαλονίκης και κακά τα ψέματα χωρίς το μπάσκετ της συμπρωτεύουσας στην πρώτη γραμμή όλο το Ελληνικό μπάσκετ μπαίνει σε δεύτερο ρόλο και είναι σαν σε βάλτο…

Tags:
ΠΑΟΚ