Στενοχωρήθηκα σήμερα μόλις ξύπνησα και διάβασα την τραγική είδηση.Του θανάτου του Μάικ Ευαγγελίτση. Ένα παιδί του χώρου μας που δεν είχα γνωριστεί από κοντά πέραν ένα γεια αν το θυμάμαι και αυτό παλιότερα…Αλλά ήταν σαν να τον ξέρω καλά γιατί το καλοκάιρι μετά την καταστροφική φωτιά στο Μάτι είχε ποστάρει “Θα ήθελα να ενημερώσω οποία οικογένεια με παιδιά έχασε το σπίτι της και χρειάζεται φιλοξενία είμαι στην διάθεση να την παρέχω.Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου στο inbox.Παρακαλώ όποιος μπορεί και ότι μπορεί ας βοηθήσει.Τώρα μας χρειάζονται ….. Όλοι μαζί μπορούμε.”

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έχω δει και πολλούς μπασκετικούς και αθλητικούς γενικά να κόπτονται για την κοινωνία και να βοηθούν. Η ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση και ευχάριστο ξάφνιασμα ήταν για μένα ότι ο Μάικ μου έστειλε μήνυμα στο φέισμπουκ που μου έλεγε να προωθήσω αν μπορω την κινησή του για να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Από τότε λέω ,εντάξει αυτός είναι καλό παιδί,μάγκας ,σωστός. Και έτσι πιάσαμε κουβέντα και τον κάλεσα με την έναρξη της σεζόν να έρθει και στην καθημερινή μου ραδιοφωνική εκπομπή.Δέχθηκε ευχάριστα ασφαλώς και μάλιστα μου είπε έχουμε πολλά ενδιαφέροντα να πούμε και για την κοινωνία καθώς μετά ενημερώθηκα ότι ο Μάικ έχει κάνει αρκετά πράματα στο φιλανθρωπικό κομμάτι. Χάρηκα πολύ γιατί είμαι σε ένα χώρο που αγαπώ αλλά συμπαθώ και αγαπώ ελάχιστους ανθρώπους και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζομαι σχεδόν με κανέναν τους μιας και δεν ψάχνω γκόμενα με το να βγαίνω φωτό με αθλητές ή να περιμένω να με κεράσουν καφέ για να έχουν καλή κριτική ή να τρέχω πίσω από τις ομάδες για να με πάρουν φορτωτική σε κανένα ταξίδι. Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρετικά παιδιά στον χώρο όμως και με αυτά είναι χαρά μου να κάνω και παρέα.

Και ήμουν βέβαιος ότι ο Μάικ θα ήταν ένα από αυτά καθώς έβλεπα την διαθεσή του υπαρκτά και όχι στο μπλα μπλα για να βοηθήσει,να προσφέρει στην κοινωνία. Και προ ημερών είχαμε μιλήσει κανονίζοντας την άλλη εβδομάδα να ορίσουμε απλά την μέρα να έρθει στην εκπομπή μου.Δεν προλάβαμε αλλά μάγκα είμαι σίγουρος με αυτά που γνωρίζω ότι θα με ακούς από πάνω και επειδή είσαι καλή ψυχή θα βοηθάς από πανω όσους έχουν ανάγκη όπως έκανες και από εδώ…Χαίρομαι που ήσουν άξιος στην γη δια των πραξεών σου και επιθυμίας σου και έτσι δεν είναι το κλασικό τετριμμένο κρίμα το παιδί…Κρίμα γιατί έφυγε ένας άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στην κοινωνία,γι αυτό και στενοχωρήθηκα….Θερμά συλληπητήρια στην οικογενειά σου,φτιάξε το μπασκετάκι στον παράδεισο Μάικ !