Αρχικά μου κάνει εντύπωση ότι από εκεί που κανείς δεν περίμενε κάτι από τον Ολυμπιακό επειδή και καλά μπαίνει στην μετά Σπανούλη εποχή,ξαφνικά οι ίδιοι ενοχλήθηκαν σχετικά επειδή η ομάδα τους έχασε στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ Δηλαδή ξαφνικά ο Ολυμπιακός έγινε και φαβορί απέναντι σε ομάδες με διπλάσιο και βάλε μπάτζετ όπως η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ και πρέπει να τις κερδίζει και εκτός έδρας ! Και αν δεν τις κερδίζει υπάρχει και ..μικρογκρίνια! Και μόνο που ο Ολυμπιακός κοίταξε τα φαβορί για τίτλο Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ σε Βαρκελωνη και Μόσχα αντίστοιχα στα μάτια,είναι επιτυχία και πιστοποίηση ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο. Μισό λεπτό όμως. Άλλαξε επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρονια της ανομβίας και απραξίας. Πέρασε στην μετά Σπανούλη εποχή με τον καλύτερο τρόπο οργανωμένα και συνετά ως έπρεπε καθώς ο αρχηγός στην ηλικία των 36 και μετά πιο πολύ πρόβλημα γινόταν για την εξέλιξη παρά βοήθεια. Και πλέον ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που διεκδικεί σοβαρά τα πλέι οφς . Αυτό και τέλος. Ολα τα άλλα είναι κλασικό παπατζιλίκι των μίντια και αυτοπαραμύθιασμα κάποιων για δικούς του λόγους

Ολα αυτά όμως ασφαλώς και συνιστούν επιτυχία και της δίοικησης και της τεχνικής ηγεσίας. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν τους κύκλους τους και επανέρχονται. Ο Ολυμπιακός ρεαλιστικά θέλει να βάλει βάσεις για να επενδύσει πάνω σε αυτές για την επιστροφή στα Φ4 σαν στόχο άμεσο. Συνεπώς καμία γκρίνια γιατί έχασε και αν θέλει παίκτες ή δεν θέλει. Κοίταξε στα μάτια την ΤΣΣΚΑ(έστω και χωρίς δύο βασικούς ψηλούς)στην Μόσχα με τους Σλούκα και Βεζένκοφ σε κακή μέρα. Γκρίνια και κριτική για τον Μπαρτζώκα. Εγώ είμαι ο πρώτος στην κριτική αλλά αρκέι να είναι σοβαρή. Γιατί έβγαλε τον Ντόρσεϊ στο δεύτερο δεκάλεπτο και ήρθε το 28-13 λένε πολλοί. Αν τον είχε μέσα και είχαμε το ίδιο σκορ που είναι και πιθανό εκτός αν νόμιζε κανείς ότι στο σύγχρονο μπάσκετ θα έβαζε 50π ο παίκτης,θα λέγανε του Μπαρτζώκα ότι ..κοιμηθηκε και δεν έκανε αλλαγή νομίζοντας ότι έχει τον Γκάλη.

Ο Ντόρσεϊ έπαιξε ένα 10λεπτο,πήρε ανάσες για να πάιξει σύνολο 30′ που είναι πολλά στο σύγχρονο μπάσκετ σχετικά. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι και θα το σκέφτηκε πιστεύω και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας,ότι μπορούσε να τον βάλει ένα τρίλεπτο ακόμα στην 2η περίοδο αφού ήταν πολύ κακός ο Σλούκας. Εκτός αυτού ο Μπαρτζώκας παίζει αρκετή ώρα με συγκεκριμένα δίδυμα στη περιφέρεια ως είδαμε. Μικρολαθάκια έκανε όπως ότι έπρεπε να παίξει περισσότερο ο Λαρεντζάκης ή να ανεβάσει στο 4 τον Παπανικολάου όταν πήγαινε εκέι ο Κλάιμπουρν που έκανε όργια.. Ακούω επίσης να αλλάξει ο Μαρτίν. Πέρσι λέγαμε εξαιρετικός για δέυτερος σέντερ,φέτος δεν κάνει; Μια χαρά είναι για αθλητικός σέντερ στα λεφτά που παίρνει. Αν βρείτε καλύτερο πείτε το και του Μπαρτζώκα .Και να έχει και εμπειρία πια από Ευρώπη. Συνεπώς όλα καλά για τον Ολυμπιακό που έχει και 3/3 στο ΣΕΦ που μόνο απόρθητο δεν ήταν τα περασμένα χρόνια και λόγω πανδημίας. Αν πάρει τα τρία συνεχόμενα τώρα με Άλμπα,Φενέρ,Μονακό και έχει το απόλυτο όλα καλά. Θυμίζω ότι πέρσι είχε 0/3 με τους αντιπάλους που έχει φέτος 3/3. Και κάτι που πρέπει να λύσει πράγματι ο Μπαρτζώκας έιναι ο Μακίσικ που με την έλευση του Ντόρσεϊ έχει βγει από τα νερά του και με την επιστροφή και του Παπανικολάου δεν βρίσκει θέση και συνεχόμενο χρόνο και είναι εκτός κλίματος.Αλλά επειδή είναι σοβαρός αθλητής θα την βρει την άκρη νομίζω..

 

σαν