Ματσάρα είδαμε στο ΟΑΚΑ. Και τι δεν είδαμε… Το Λαύριο άλωσε την έδρα της ΑΕΚ και όσο και αν φαίνεται απίστευτο γράφει 3/3 φέτος μαζί της συνυπολογίζοντας και το νοκ άουτ του κυπέλλου!

Το Λαύριο του κόουτς Σερέλη που παραδίδει δωρέαν μαθήματα μπάσκετ και κάνει …πλάκα στην άλλη πλευρά και στον κόουτς Παπαθεοδώρου που θα ακούει Λαύριο και θα βλέπει εφιάλτες και θα στρίβει για επιστροφή αν πλησιάζει καμια μέρα με το αμάξι του εκεί!

Το Λαύριο που κοστίζει όλο και όλο όσο ο Λάνγκφορντ!

Και άντε μια, αντε δύο, αλλά και τρεις …ωρέ παλικάρια; Και αλλες τρεις μέσα στο παιχνίδι. Εκεί που ο Σερέλης πήρε ταυτότητες, κλειδιά, διαβατήρια του Παπαθεοδώρου που απορώ αλήθεια πως ακόμα δεν έχει παραιτηθεί. Με μια ΑΕΚ που απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα.

Α, μην ξεχάσω… Το Λαύριο, οι …Λέικερς του Λαυρίου, οι μάγκες του Λαυρίου κέρδισαν και τρεις φορές βασικά μέσα στο ματς. Μια γυρνώντας από -10 και άλλη μια όταν το γύρισε η ΑΕΚ με ένα 12-0 την ώρα που …φοβήθηκε να κερδίσει η ομάδα της Αττικής και άλλη μια στην παράταση. Με μπασκετάρα και αριστοτεχνικό κουτσάρισμα του Σερέλη σε όλα τα επίπεδα και με απόλυτη ηρεμία.

Η ΑΕΚ την ίδια ώρα δεν ήξερε τι έπαιζε και τι έκανε… Μια ΑΕΚ που απέτυχε σε όλα. Κύπελλο (από το Λαύριο πάλι), Τσάμπιονς Λιγκ και παραπάιει και στο πρωτάθλημα.

Θα έχει πλάκα να ακούσουμε για τις απουσίες της. Ωπα παλικάρια γιατί το σανό δεν το τρώμε όλοι…. Η ΑΕΚ έχει 15 παίκτες ακριβώς γιατί λείπουν πολλοί σε μια σεζόν. Τι να πει δηλαδή και ο Σερέλης που παίζει με 7-8 όλους και όλους;

Από εκεί και πέρα όμως ποιός έχει την ευθύνη του ρόστερ; Αν φτιάνεις μια ομάδα με μ.ο ηλικίας στο βασικό κομμάτι τα 35 (!) ποιός σου φταίει; Στο σύγχρονο μπάσκετ η ΑΕΚ παίζει σε σλόου μόσιον, μπάσκετ στην τύχη, μπασκετ της παρηγοριάς.

Οποιος είναι στο τελείωμα της καριέρας του έχει απάγγειο την ΑΕΚ για την σύνταξη που λέμε…

Ε πως να μην βγάλεις τραυματισμούς όταν το ρόστερ σου είναι για να πάει στο τουρνουά βετεράνων στον Άγιο Κοσμά; Ή για καμία παρτίδα γκολφ…; Άλλο να έχεις 2-3 έμπειρους,παλιούς,βετεράνους που λέμε στο σύγχρονο μπάσκετ και άλλο μ.ο ηλικίας 35χρ στη βάση του ρόστερ

Δεν του φταίει κανείς του Παπαθεοδώρου όταν ο Σερέλης με 2χιλ το μήνα βρίσκει κάτι Κάρτερ και Ντιαλό!

Εδώ η ΑΕΚ έχει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τον Ρογκαβόπουλο και κατάφερε να μην τον βάζει και εν τέλει μάλλον να τον χάσει μια και καλή!

Το δε μπάσκετ της ΑΕΚ είναι τόσο κουραστικό και απορώ που κάποιοι λένε για μπασκετάρα… Που να κέρδιζε και κανένα κρίσιμο ματς δηλαδή!

Ευτυχώς που χάρις στο Λαύριο γουστάρουμε να δούμε Α1… Οποιος ξυπνήσει θα επενδύσει και στον Σερέλη και στους Έλληνες παίκτες… Ο Μουράτος πχ έδειχνε Ντόνσιτς με τους γερόλυκους της ΑΕΚ που σέρνονταν στο παρκέ περιμένοντας στην γωνία να βάλουν κανένα τρίποντο κάθε είκοσι λεπτά για να πέσει το μεροκάματο…

Αυτό όμως δεν είναι μπάσκετ… Και θα ήταν πολύ κρίμα να έχανε το ματς αυτό το Λαύριο…