Το είδαμε και αυτό; Μηπως δηλαδή είχατε διαφορετική άποψη; Μήπως στο 63-54 βιαστήκατε να πείτε τέλος; Στο 63-54 στο 36′ για το φαβορί ΤΣΣΚΑ των 40εκ και με τον ηγέτη της αντιπάλου αόρατο με 0/11 σουτ: Κανονικά εκεί λες όχι απλά τέλος, αλλά πληρώστε τα δελτία με το στοίχημα και στο χάντικαπ ακόμα. Με τον Ολυμπιακό όμως αυτό όμως και με τον Σπανούλη δεν το λες απλά ΠΟΤΕ. Αυτή η ομάδα ντε φάκτο είναι η κορυφαία της 15ετιας ότι και να λέμε καθώς πάει για 4η κούπα με όλους τους απίστευτους τρόπους και ανατροπες και με τα μικρότερα μην ξεχνάμε μπάτζετ. Αλλωστε και να χάσει από την Ρεάλ ο Ολυμπιακός θα του πει κανείς τίποτα ; Δεν είναι σαν να το πήρε όταν με το 1/3 ή και λιγότερο των μπάτζετ των άλλων πέταξε έξω με μειονέκτημα την Μπάρτσα και απέκλεισε την καλύτερη βάση ρόστερ ΤΣΣΚΑ όλων των εποχών; Πιο μάγκας πεθαίνεις από τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη που έδειξε γιατί είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όπως έχω πει γιατί δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα, γιατί σε αυτό το πράγμα είναι καλύτερος από τον Διαμαντίδη(άλλοι παίκτες εντελώς) με την έννοια ότι μόνο αυτός μπορεί να γυρίσει τέτοια παιχνίδια. Και από εξαφανισμένος και 6ος παίκτης της ΤΣΣΚΑ τρόπος του λέγειν, τους πήρε με το έτσι θέλω και με τον Ιτούδη να κοιτά βέβαια με τεράστια ευθύνη στον πάγκο του…

Μπράβο του του Ολυμπιακού για την παθιασμένη μαγιόρικη πρόκριση με ανατροπή και πάλι. Με τον Σπανούλη να μην φοβάται το 0/15σ(!) οταν εκει ακόμα και οι σταρ λένε άσε να κρυφτώ να μείνω με το 0/11 και μια κακή μέρα αλλά όχι να χρεωθώ ότι το εκβίασα και στο τέλος….Και φυσικά και ο Σφαιρόπουλος ξέρει ότι οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να είναι εκεί μέχρι τέλους και ζεις και πεθαίνεις με αυτούς όταν τους έχεις ακόμα και αν τελειώσουν με 0/20. Ο Μπαρτζώκας όχι δεν θα το έκανε αυτό για παράδειγμα….  
Απο το Sport24Radio είπαμε  ότι ο Ολυμπιακός  μπορεί και θα το πάει λογικα στους 70-75 και ένα καλό Σπανούλη απλά το κριτήριο θα είναι αν έχει 7-9τρ. Αν τα έχει θρίλερ και με το μέταλλο μπορεί την πρόκριση και έτσι έγινε καθώς πόνταρα και σε αυτό που λέω από την αρχή της σεζόν ότι ο Ιτούδης είναι άπειρος ακόμα. Θα πείτε ο Σφαιρό είναι πιο έτοιμος; Οχι είναι η έντιμη απάντηση. Αλλά ο Σφαιρό έχει Σπανούλη που δεν έχει σε ..αυγά κλάσης Σπανούλη κανενα από τους πανάκριβους αστέρες η ΤΣΣΚΑ που πιο …λούζερ πεθαίνεις και δεν πίστευα ότι θα τους έβγαζε αυτό το ψυχολογικό τραύμα ο έλληνας προπονητής που θέλει να φάει καρβέλια ακόμα για να είναι στο πρώτο επίπεδο αλλα έχει προοπτικές. Ομως είχα πει ότι το μπάσκετ που παίζει η ΤΣΣΚΑ για τέτοιο ρόστερ δεν μ αρέσει και πολύ. Και ο Σφαιρό με τα χαμηλά ταλιμπάν σχήμα του έκανε ματ ρουά πολλές φορές. Αλλωστε το καλοκαιρι είπαμε και γράψαμε ότι ο Βατούνιν αν ήθελε να φτιάξει την ΤΣΣΚΑ για τίτλους πραγματικά έκανε λάθος ίσως και σε θέμα προπονητή αλλα βασικά αφού πήρες τον άπειρο Ιτούδη παίρνεις με ρέστα τον Σπανούλη. Ασε τον Τεόντοστιτς που ήθελαν οι τούρκοι και δώσε 3 μύρια στον Σπαν και άλλα τόσα στον Ολυμπιακό που δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε τέτοια πρόταση νομίζω. Αλλωστε δεν έχουν πρόβλημα για 3 μύρια παραπάνω οι ρώσοι και με Σπαν -Ντε Κολό τώρα θα ψάχναμε τον δεύτερο απλά. Απλά πραματάκια.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομαδα που έκανε νόμο το “είμαι αουτσάιντερ είναι χόμπι γιατί ξέρω ότι ειμαι φαβορί και στο τέλος πάντα κερδίζω εγώ”! Αλλα έχει για να πάμε και πιο μακρυά κέρδη. Δεν στέκομαι καν στον Σφαιρόπουλο που εχω αναλύσεις πολλάκις φορές ακόμα και να έχανε σήμερα ότι βρήκε χρυσό. Τρομερή ηρεμία και τρικ και με ανύπαρκτο Σπαν και 5′ χωρίς πόντο στο τρίτο δεκάλεπτο σχεδόν και με -9 γύρισε καθαρά το ματς. Το κέρδος ειναι όμως ότι είδαμε ελληνική πεντάδα για ώρα αλλά και οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης.Ο πρώτος φωνάζω εδώ και καιρό ειναι ότι ο κορυφαίος στην ηλικία του στην Ελλάδα και μια κλάση πάνω από τον Παπανικολάου όταν ξεκίναγε ανάλογα ο τελευταίος. Και έχει το θράσος που χρειάζεται για να αφήσεις εποχή και εξαφάνισε στην άμυνα τον Κιριλένκο που μόνο αυτός λόγω υψους και σωματοδομής ταιριάζει ενώ και ο μικρότερος ο Αγραβάνης σε εμπειρίες βασικά, δείχνει ότι βελτιώνεται και παίρνει ρόλους. Τρομερό ματς σε ωριμότητα από Σλούκα και Μάντζαρη αλλά όλοι πέθαναν στο παρκέ. Μαγκιά τους!