Παράπονο μην έχετε… Οσο κρίμα και αν είναι γιατί μιλάμε για Ελληνική ομάδα, σας είχαμε ενημερώσει ότι η φετινή σεζόν είναι τελειωμένη για τον Ολυμπιακό που έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Θαύματα δεν γίνονται, ασφαλώς δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι με 10 και 20χιλ το μήνα θα πάρεις καλό παίκτη τώρα που και να έχεις χρήμα δεν βρίσκεις. Συνεπώς όταν κάποιοι έλεγαν έρχονται Ρότσεστι και Ριντ και αλλάζει η… ομαδάρα μετά την άλωση της Μόσχας, εγώ έλεγα έρχονται 20αρες και ήττες μέσα με Μακάμπι και Εφές. Και έτσι έγινε. Περίπατος οι ήττες και συντριβές στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό με δύο ομάδες που ποτέ δεν θα έχανε με κάτω τα χέρια και έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα. Οι εποχές όμως άλλαξαν.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με φανέλα αλλά χωρίς καλό ρόστερ, τουλάχιστον όχι ρόστερ πλέι οφ. Και όπως έχω πει όταν υποτιμηθεί και στην μέρα του που θα ..πυροβολάνε και θα τα βάζουν Πάντερ και Πολ, θα κάνει 2-3 μπόμπες αλλά θα πάθει κηδείες όπως αυτή με την Ζενίτ μέσα και θα τρώει 20αρες στο κεφάλι για πλάκα ακόμα και στο ΣΕΦ. Κάποια ΜΜΕ συνεχίζουν να πουλάνε …παππά και παραμύθι αλλά ο Ολυμπιακός μίκρυνε πια και όχι επειδή η χρονιά είναι χαμένη αλλά επειδή θα ξαναβρούν κίνητρο του χρόνου και αν. Ο Ολυμπιακός χωρίς Α1 δεν έχει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό,δεν έχει πίεση και η δίοικηση από το καλοκαίρι να τα έσπρωχνε χοντρά με τον όποιο τρόπο για να φτιάξει καλη ομαδα και να μην τα ακούει…Και έτσι με σημαία το μέχρι τέλους θα περάσει η καταστροφική χρονιά χωρίς κορνέδες και φασαρίες…

Ο Ολυμπιακός σαν τμήμα σε απαξίωση γιατί μιλάμε για πρωταγωνίστρια ομάδα τόσα χρόνια. Συνεπώς μην περιμένετε κάτι, αν και θα έρθουν και κάποιες καλές αποσπασματικές νίκες. Θα φυγει και ο Κουζμίνσκας λέει που δεν πήρε καθόλου χρόνο χτες αλλά και τι θα γίνει δηλαδή; Θα έρθει κανείς παικταράς; Κάτσε μην πάει πουθενά και αυτός όπως ο Τίμα και τα βάζει ολα! Η ομάδα είχαμε πει πχ με τον Σπανούλη κορυφαίο παίκτη στα 37 δεν στρίβει ποτέ. Πως να παίξει άμυνα ο αρχηγός όταν δεν έπαιζε στα ντουζένια του; Ο Ολυμπιακός και με Τσέρι κτλ μέσα τα τρώει όλα στην περιφέρεια και χτες έφαγε 50π+ από Μίσιτς-Λάρκιν. Καταστροφική περίοδος με το 11-32 στην 2η ,μείωσε 61-67 αλλά πάλι τέλος εκεί με την διαφορά σε δύο λεπτά με 2τρ στους 13 και μετά παράτημα καθώς έχει χαθεί το DNA..Το πήρε και ο κόσμος χαμπάρι και δεν πήγαν πάνω από 5500 στο ΣΕΦ και πολλοί ήταν που λέμε. Ο Πριντεζης επίσης μεγάλωσε και στην άμυνα έχει θέματα, ο Παπανικολάου που είναι και τραυματίας χρυσή μετριότητα και προς τα πίσω η καριέρα του και ο Μιλουτίνοφ που ήθελε να φύγει έχει βαρύνει και παίζει με τα φεγγάρια του. Οι άλλοι ξένοι έιναι των 300-400χιλ και βαρόμετρο πια Πάντερ-Πολ αν βάζουν τα τρίποντα.Που έφτασε δηλ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πάντως χτες πήρε τα ριμπάουντς αλλά έφαγε 12/22τρ. Οαση τα 4τρ του Πολ και το 10π-13ρ του Μιλουτίνοφ χτες. Κοινώς το ματς έιχε την εικόνα όπως ο παλιός Ολυμπιακός,ότι μόλις πατήσει γκάζι η Εφές αντίο…Συνεπώς υπομονή το καλοκαίρι αν πέσει χρήμα,αν δεν πέσει αν έρθει ο Μαρινάκης για παράδειγμα και γενικό ξήλωμα…Αν δεν θέλουν να χαθεί και η επόμενη σεζόν..