Είναι αλήθεια ότι δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τον Λεμπρόν Τζέιμς.Κάτι με χάλαγε χωρίς να ξέρω τι. Και είναι αλήθεια ότι δεν μ΄ άρεσε το στιλάκι του. Από την άλλη δεν παραγνώριζα ότι είναι παικταράς και από τους καλύτερους όλων των εποχών. Πλέον εδώ και 1-2 χρόνια, δεν ξέρω αν μανουριάζει στα αποδυτήρια, αν δεν τα πάει καλά με τους συμπαίκτες του κ.τ.λ., αλλά έχω να πω ότι είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης των τελευταίων 20 ετών τουλάχιστον.

Φυσικά δεν έχει καμία σχέση και είναι ιεροσυλία η όποια σύγκριση με μονοδιάστατους παίκτες όπως ο Κάρι ή ο Κόμπε. Ο Λεμπρόν,,ο “βασιλιάς” Λεμπρόν ειδικά φέτος αποδεικνύει ότι είναι εξωγήινος και μπαίνει στην ελίτ μαζί με Τζόρνταν και τους λοιπούς...

Μιλάμε για ένα υπεραθλητή. Με κορμί Ρόμποκοπ νομίζεις ότι είναι δυο παίκτες σε συσκευασία ενός. Με τρομερά αθλητικά προσόντα γεμίζει το γήπεδο και νομίζεις ότι θα σε καταπιεί στην άμυνα ή θα σε πατήσει όταν αμύνεσαι σαν οδοστρωτήρας.

Μέσα σε όλα απέδειξε ότι δεν είναι εγωιστής και φτιάχνει τους συμπαίκτες του,. Απέδειξε ότι ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι με όλους τους τρόπους και έχει τα πάντα στο παιχνίδι του, ενώ είναι και εκπληκτικός αμυντικός φυσικά.

Δεν θα σταθώ στα νούμερα τα ιστορικά. Θα σταθώ όμως, ότι όταν είδε ότι δεν θα βγει η σεζόν με όλους τους γερόλυκους σταρ που συμφώνησε αρχικά να έρθουν στην ομάδα του μιας και όλοι ήθελαν από μια μπάλα, δεν δίστασε να πάρει την σεζόν πάνω του και εν μέσω της χρονιάς να τους στείλει όλους αλλού πλην Λοβ που ήταν χρόνια μαζί.

Και με μια νέα ομάδα από το “μηδέν” βασικά έκανε προετοιμασία στην διάρκεια της σεζόν και περίμενε τα πλέι οφ. Εκεί παίζοντας ακόμα και 48′(!) χωρίς ανάσα καν, απέκλεισε με το σαρωτικό 4-0 το Τορόντο με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή και στον τελικό της Περιφέρειας με 4-3 την Βοστώνη που ήταν αήττητη μέχρι το 7ο παιχνίδι της σειράς.

Υπόκλιση λοιπόν στον τρομερό Λεμπρόν.… Και ας μην κάνει τίποτα πια στους τελικούς, ο άνθρωπος είναι ασύλληπτος και είτε τον γουστάρεις, είτε όχι σαν προσωπικότητα, υποκλίνεσαι σ’ αυτόν γιατί είναι μακράν ο καλύτερος και είναι μια ομάδα μόνος του στο υψηλότερο επίπεδο.

Α, και όπου πάει το καλοκαίρι, αν φύγει από τους Καβαλίερς, θα τους κάνει πρωταθλητές!