Κάθομαι και απορώ με τον χαμό που έγινε με το τραγούδι του Βασίλη Σπανούλη και τον Σάσα Βεζένκοφ. Βασικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έγινε και είχαμε την επιθετική ανακοίνωση των φανατικών οπαδών Περιστερίου, άκρως δεικτική προς τον προπονητή της ομάδας τους και τον χαμό μετά και στα σόσιαλ μίντια. Εχει χαθεί κάθε έννοια στην Ελλάδα και γι αυτό όλοι τρέχουν να πάνε στο εξωτερικό και καλά κάνουν!

Καταρχάς μαθαίνω ότι ο Σπανούλης βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον Βεζένκοφ σε άλλο μαγαζί και όχι σε αυτό που αναφέρονται. Δεν ξέρω. Οτι και να έχει δεν καταννοώ τίποτα.

Ο Σπανούλης είναι προπονητής του Περιστερίου. Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και πάει και στο γήπεδο όταν δεν έχει υποχρεώσεις και λογικό είναι να πήγε και στο πάρτι τους σαν αρχηγός μια δεκαετία και βάλε των ερυθρολεύκων και legend και να έκανε και τον χαβαλέ του στο μικρόφωνο λέγοντας στον Βεζένκοφ μείνε. Αν τα έχω καταλάβει όλα σωστά.

Θα πει κανείς μα είσαι σε μια ομαδα μεγάλη γιατί μεγάλη θεωρώ και το Περιστέρι και χωρίς να έχει το μέγεθος του Ολυμπιακού και πας στο πάρτι και την γιορτή άλλης; Ας γίνουμε Ευρώπη και ΝΒΑ λέω εγώ γιατί δεν θα μείνει κανείς σε αυτή την τοξικότητα. Εδώ ο Αταμάν ήρθε στον ΠΑΟ και διαβάζουμε αποδέχθηκε την πρόταση της Εφές να είναι μέλος στο ΔΣ της! Εδώ και αν είναι θέμα που για μένα δεν είναι και μιλάμε για ανταγωνιστικές ομάδες.

Δεν ξέρω αν στο Περιστέρι ορέγονται τίτλο και εκτιμούν οι οπαδοί αντιπαλό τους τον Ολυμπιακό και ενοχλήθηκαν επ αυτού! Ο Σπανούλης αρέσει δεν αρέσει είναι ένας legend για την Ελλάδα και πιο πολύ μάλιστα για την Ευρώπη.

Ανέβασε το Περιστέρι έτη φωτός επικοινωνιακά με την παρουσία και έκανε την καλύτερη πορεία της ομάδας την τελευταία 20ετία τουλάχιστον και χωρίς πολλά χρήματα. Στο τέλος του …έργου το πολύ πολύ αν τον βάλουν σε καλούπια οπαδικά με μουρμουρητά κτλ, να τους πει άντε γειά και χαρά. Στο κάτω κάτω ο Σπανούλης αν θέλει αγοράζει με τα χρήματα πού έχει και το Περιστέρι και φέρνει μέχρι και επενδυτές. Αντί ο κόσμος να τον έχει βασιλιά ,τα ακούει και από πάνω!

Για μένα είναι μικροπρέπειες παλιών εποχών που δυστυχώς παραμένουν στην Ελλάδα όλα αυτά. Κρίμα. Όλα αυτά αντί να καυχιούνται στο Περιστέρι που έχουν στον παγκο τους τον Σπανούλη!