Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει την διαστημική εμφάνιση του Ολυμπιακού

Καταρχάς η Ευρωλιγκα έγινε ΝΒΑ. Ξεκάθαρα. Το είπε πρόσφατα και ο Μπαρτζώκας, το ζούμε καθημερινά πλέον που οι 20αρες είναι για πλάκα, οι 30αρες όχι κάτι αφύσικο και σκάνε και άλλες συντριβές και βόμβες. Μην πάτε μακρυά, είδατε τι έγινε χτες στο Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν με την γαλλική… βόμβα, καλό νέο για τον Ολυμπιακό; Η Βιλερμπάν που παρέπαιε και είχε φάει πρόσφατα 30π στο ΟΑΚΑ, πήγε και άλωσε την Βαρκελώνη μετά από 5 συνεχόμενες ήττες! Τρομερά πράματα! Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα όμως. ΝΒΑ σε όλα. Και πλέον οι ομάδες τρώνε 50π (!) όπως η Βίρτους Μπολόνια και δεν τρέχει τίποτα! Πάμε παρακάτω όμως. 

Οποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα και κέρδισε ένα ..πεθαμένο πλανάται. Το ματς ήταν πονηρό και με τεράστιο πρέπει καθώς η Βίρτους ήρθε πλήρης,έχει πιο ακριβό ρόστερ, ίδιους στόχους αρχικά(οκτάδα), εξαιρετικό προπονητήκαι μην ξεχνάμε ότι έχει αλώσει την Μαδρίτη.Είχαμε πει ότι παίζει ένα περίεργο μπάσκετ που το διάβασε απόλυτα ο Μπαρτζώκας,της κτύπησε όλες τις περιστροφές και έβγαλε πολύ τρίποντο όπως είχε κάνει και ο ΠΑΟ με Ουίλιαμς αν θυμάστε. Κάπως έτσι η Βίρτους με το τεράστιο brand έφτασε στις 4 συνεχόμενες ήττες και μου έκανε εντύπωση ότι δεν αντέδρασε ποτέ. Βέβαια ο Ολυμπιακός και το κρατάμε αυτό,έιχε τρομερή όρεξη και διάθεση και έψαχνε μια μεγάλη εμφάνιση για να ξεπεράσει την μετριότητα του τελευταίου 20ημέρου. Και όλα του πήγαν αφού και τρίποντα με ταμπλόστο τέλος του χρόνου έμπαιναν και σχεδόν από το κέντρο και ότι θέλεις! Αυτή την διάθεση κρατά ο Μπαρτζώκας και τις βουτιές για μια χαμένη μπάλα με την διαφορά στους 25π!

Ο Ολυμπιακός είχε τρομερό πρώτο ημίχρονο με 11/12δ και 10/16τρ. Μετά τοματς έγινε παρτι και… παιδική χαρά και δεν ασχολούμαι με τα νούμερα. Κρατάμε και την καλή εμφάνιση μετά από καιρό των Πίτερς  -Μακίσικ. Ο Κάνααν είχε 3τρ καθώς του πήγαινε και το ματς. Μου έκανε εντύπωση ο λίγος κόσμος (6.000) ίσως και λόγω Μουντιάλ. Χμ..

Τέλος έρχονται δύο ματς με πρέπει καθώς η τετράδα έχει δυσκολέψει πολύ και με το διπλό της Μονακό στην Μαδρίτη. Το ματς με τηνπρώτη Φενέρ στο ΣΕΦ και στην Λιόν με την ανεβασμένη ψυχολογικά Βιλερμπάν.