Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Αταμάν και με την βούλα και τι να πούμε. Τα έχω αναλύσει και στα ραδιόφωνα και τι να πω παραπάνω. Προπονηταράς, Ελίτ, πρώτη γραμμή. Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ότι μου άρεσε από παλιότερες εποχές πριν φτιάξει το θαύμα της Εφές. Στην οποία πάντως δεν είχε τρελά λεφτά και πάνω κάτω θα έχει ίδιο μπάτζετ στον ΠΑΟ με αυτό που έστησε αρχικά την τουρκική ομάδα. Αλλά εκεί δεν είχε πίεση και εδώ θα έχει. Αλλά μαθημένος είναι σε αυτά. Εξαιρετικός διαχειριστής προσωπικότήτων και πολλούς παίκτες όπως ο Μίσιτς που τον είχε πάρει από την Ζάλκγιρις, βοήθησε η ομάδα την εκτόξευση της αξίας του. Αρα δεν έφτιαξε την σούπερ Εφές, την κορυφαία ομάδα της πενταετίας με τα τρελά λεφτά.

Πάμε στην επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟ θέλει για την Ελλάδα και έξι έλληνες. Καλές κινήσεις που τις έλεγα από πέρσι και τις κάνουν με καθυστέρηση. Πολύ καλή επιλογή ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Και Έλληνας και αθλητικός ψηλός και λόγω Γιάννη ανεβαίνει και το πρεστίζ. Ιδανικό θα ηταν να έφερνε πίσω και τον Θανάση. Ο Μωραίτης δίπλα στον κόουτς Σπανούλη ανέβηκε λέβελ και δεν έχει σχέση με τον Μποχωρίδη. Επίσης πιστεύει μάλλον και τον Χουγκάζ που τον φέρνει πίσω γιατί έχει το μακρινό σουτ που αρέσει στον Αταμάν. Ερωτηματικό ο Παπαγιάννης που κοιτά και στο ΝΒΑ. Και αν γυρίσει και ο Παπαπέτρου που δεν πήγε καλά και στην Παρτίζαν και το κασέ του έχει πέσει. Και υπάρχουν και οι Μαντζούκας, Αγραβάνης, Π.ΚαλαΪτζάκης που μπορούν να μέινουν σε ένα σύνολο 13-14 παικτών. Μιας και ο πρώτος είναι εξελίξιμος και άμεσα και επένδυση. Ο δεύτερος μαχητής και στην άμυνα και παίζει και και στο 4 και στο 5 και είναι ιδανικός 5ος ψηλός που λέμε. Και ο τρίτος έδειξε σημάσια καλά στα πλέι οφ καθώς του είχε κάνει καλό η λιθουανική λίγκα που έπαιζε. Και παίζει και άμυνα μην ξεχνάμε.

Κατά τα άλλα νομίζω Βιλντόζα,ρέστα για Πάντερ και ένα κλασάτος ψηλός ή γκαρντ. Τα ποσά βγαίνουν. Ο Γκριγκόνις φεύγει και όλοι μάλλον οι ξένοι αν και ο Λι είναι μια χαρά για μπακ απ και ο Πονίτκα πολυεργαλείο και θα είναι έκπληξη να φύγει για μένα. Καλό και για τον ΠΑΟ και για τον Αταμάν και για τον ίδιο τον Σερέλη να μείνει βοηθός. Σοβαρός και θα είναι ήσυχος και ο Αταμάν και ανεβαίνει λέβελ και ο Σερέλης αφού οι ασίσταντ σε υψηλό επίπεδο έχουν ρόλο και θεωρούνται πια προπονητές επιπέδου.