Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιαζει την …απόδραση των πρασίνων από το Περιστέρι

Τα έχω πει και φυσικά δικαιώνομαι για μια ακόμα φορά. Δεν μου άρεσε ο σχεδιασμός και μεταγραφές Αταμάν. Τα έχουμε γράψει και πει. Ασφαλώς θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός καθώς είναι πανάκριβη φέτος ομάδα με 15εκ μπάτζετ. Αλλά με αστοχίες και σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λύσει. Μα τι λες μου έλεγαν; Δεν είδες τι παικταράδες πήραμε; Δεν διάβασες τα ΜΜΕ; Όχι, σόρυ. Αλλά τι να διαβάσω; Αυτά που γράφουν για να αρέσουν στους οπαδούς και τα αφεντικά τους; Εμένα βρήκατε; Μεγαλύτερη δικαιωσή μου είναι ότι ο Γκάι που με ζάλισαν ότι είναι ο… φονιάς, ήταν εκτός δωδεκάδας! Και ότι στην ανατροπή του ΠΑΟ στο Περιστέρι κορυφαίος παίκτης ήταν ο φευγάτος το καλοκάιρι και που έμεινε από σπόντα, Π. Καλαιτζάκης. Και ότι σχεδόν πρώτος σκόρερ των πρασίνων είναι φέτος ο Γκριγκόνις που νομίζαμε ότι είχε φύγει!

Ναι,σπουδαίος κόουτς ο Αταμάν. Αλλά ως ώρας τα έχει κάνει σαλάτα του σεφ! Θα βελτιωθεί ο ΠΑΟ αλλά θέλει αλλαγούλες. Θα τις πούμε σε επόμενο άρθρο. Προς στιγμήν γλίτωσε με το Περιστέρι καθώς κάθε ήττα εκτός τα μεταξύ τους κοστίζει το πλεονέκτημα έδρας για τους αιωνίους.

Ο ΠΑΟ έχανε με 19π στο Περιστέρι με 24π ημίχρονο με ομάδα 15εκ. Και 11 ημίχρονο στην Ρόδο στο Σουπερ Καπ. Κόουτς υπάρχει πρόβλημα που λέμε…. Χαμπάρι; Και εντάξει τα έχωσε στους παίκτες. Αλλά δικές του δεν είναι οι επιλογές; Προσωπικά πιστευω το Περιστέρι …φοβήθηκε να κερδίσει στο 45-26 στο 23′! Και έχασε μια τεράστια ευκαιρία αυτοκτονώντας. Ο ΠΑΟ έπεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο έζησε αλλά βρηκε και πορτοφόλα γεμάτη λεφτά!

Με απογοητεύει ο Βιλντόζα εκτός αν είναι από τους τραυματισμούς του έτσι. Διακριθείς λέει ο Γκραντ; Στον ΠΑΟ παίζει. Με 3/12σ και 4 λάθη! Σε τι διακρίθηκε; Η βόμβα Ερναγκόμεζ με 0/3τρ και 4π. Ο Μπαλτσερόφσκι που νόμιζα ότι τον… έκλεψε από το ΝΒΑ ο Αταμάν, άκαπνος.

Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ σαφώς σε σχέση με άλλες χρονιές και με 1-2 αλλαγές θα πάει για οκτάδα στην Ευρωλίγκα και θα παλέψει για τον τίτλο στην Ελλάδα. Αλλά μη βιαζόμαστε και ας βλέπουμε σωστά. Εχει λάθη στον σχεδιασμό και ως ώρας γλίτωσε το σοκ στο Περιστέρι και την πρωτιά στην Α1.

Μεγάλο πρόβλημα επίσης στο σκοράρισμα και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι νέα ομάδα αλλά με τα λάθη στον σχεδιασμο. Και κάπως έτσι σώνεται από την τύχη του ο Αταμάν και από τους … φευγάτους! Αν χάσει απο την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα θα αρχίσει γκρίνια… Το χειρότερο είναι οτι δεν βλέπω αλλαγές στο πλάνο Αταμάν και ο δρόμος, τι παίζει δηλαδή βάση ρόστερ, δεν μου αρέσει ακόμα.