Αντε να είσαι στην θέση του Μπαρτζώκα τώρα. Να έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ, να σε αποθεώνουν όλοι και ενώ είσαι πρώτος αντί να έχεις ένα βατό αντίπαλο με το πλεονέκτημα της έδρας, να πέφτεις πάνω στον χειρότερο! Κάτι που είχε πάθει και παλιότερα πάλι με την Φενέρ ο ΠΑΟ αλλά με Ομπράντοβιτς τότε στους Τούρκους. Και είχαν μείνει εκτός οι πράσινοι με το πλεονέκτημα.

Ο Ολυμπιακός, ναι συμφωνώ, δεν εχει λόγο να φοβάται κανέναν. Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο καθώς δεν είναι και καμιά ομαδάρα. Είναι μια πολυ καλή ομάδα. Αυτό. Και έχει και αδυναμίες τύπου Κάνααν που ελπίζω να μην φανούν τώρα που σφίγγουν τα γάλατα… Εκ του αποτελέσματος θα μπορούσε να έχει διαλέξει αντίπαλο, αφήνοντας αν έχανε από την Μπασκόνια, εντελώς εκτός την Φενέρ! Δεν το έκανε και καλώς. Οι μεγάλες ομάδες δεν διαλέγουν αντιπάλους.

Από εκεί και πέρα όμως αν και βγήκε πρώτος, βρίσκει τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο. Ούτε Παρτίζαν, ούτε Ζάλγκιρις, ούτε καν έστω Μακάμπι. Αλλά την Φενέρ με το ακριβότερο μπάτζετκαι ένα πολύ καλό ρόστερ αν και ασταθής.

Μην ξεγελιέστε από τις δύο 30άδες που της εριξε φέτος. Στην μια την βρήκε με μισή ομάδα στο ΣΕΦ και στην Τουρκία ναι,την διέλυσε με πλήρη σύνθεση κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι εκτός έδρας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Και το πλεονέκτημα της έδρας δεν είναι και πανάκεια. Η Φενέρ του Ιτούδη δεν τρομάζει αλλά είναι ικανή για το καλύτερο. Μπορεί να σπάσει την έδρα του ΣΕΦ. Και σίγουρα θα έχουμε μάχες ενώ έχει και κόσμο και θα είναι πολύ δύσκολη η έδρα της ειδικα αν σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού. Βεβαίως ο καλός Ολυμπιακός είναι φαβορί. Αλλά δεν είναι σίγουρος σε καμία περίπτωση. Είναι σαν να παίζει Φ-4 απο τώρα ο Ολυμπιακός. Και θα είναι κρίμα με μια τέτοια χρονιά να γίνει καμιά ζημιά και να μην πάει καν Κάουνας.

Βέβαια αν περάσει, νομίζω θα είναι φαβορί για τελικό με Μονακό ή Μακαμπι και μετά με αυτές τις Ρεάλ και Μπάρτσα, μπορεί και να πάρει την κούπα. Βήμα βήμα όμως.