Ντέρμπι απογοητευμένων στην πρωτεύουσα της μόδας με δύο ιστορικές και καλές ομάδες που παραπαίουν. Και πλάκα πλάκα φαντάζομαι το Μιλάνο θα ήταν και η δικαιολογία του Ράντονιτς και είναι και η παρηγορια των πρασίνων γενικώς. Καθώς είναι μια πολύ ακριβότερη ομάδα από τον ΠΑΟ και παραπαίει προτελευταίο ενώ αν οι πράσινοι αποκλείστηκαν στο Φ8 από τον Ολυμπιακό, η ομαδα της Αρμάνι στο Ιταλικό Φ-8 χαιρέτησε από την άσημη και …ποδοσφαιρική Μπρέσια! Και σαφώς δεν είναι οι απουσίες δικαιολογία. Λέμε για τον Ράντονιτς αλλά ο Μεσίνα έχει φτιάξει ακόμα μεγαλύτερη… σαλάτα! Τέλος πάντων.  

Το Μιλάνο κέρδισε σε ένα ματς που μάλλον ήταν στα σημεία καλύτερο έχοντας προβαδίσματα έως και 8π και 76-70 στο 37′. Ο ΠΑΟ όμως κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με ένα ριμπάουντ και οχι φάουλ στα 11” ή αν ευστοχουσε στο τέλος ο Μπέικον και πήγαινε στην παράταση αν και με εκτος τον Παπαγιάννη ήταν λάθος για μένα που δεν πήγε για τρίποντο.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός παραμένει βυθισμένος στην προτελευταία θέση αλλά στο ντεμπούτο Σερέλη με άδεια την φροντ λάιν οποτε επιστρατεύτηκε στο “5” ο ούτως ή άλλως σοφτ αμυντικά Ουίλιαμς (και έκανε πάρτι με 8/11δ ο Ντέιβις!), δεν ήταν κακός. Ο Σερέλης πήγε πιο ορθολογικά παρά τις απουσίες μπακ απ στην φροντ λάιν.Οπως είπε και ο Μεσίνα πάντως είχε το βασικό κορμό.Αλλά και οι Ιταλοί επίσης.

Τα 14 επιθετικά ριμπ του Μιλάνου και το 40-28ρ ήταν παράγοντας του αγώνα ειδικά όταν ήταν εκτός ο Παπαγιάννης που με τον Σερέλη θα γίνει ο κανονικός Παπαγιάννης. Ο ΠΑΟ άρχισε με 6/6δ(!),υπήρχε κατεύθυνση,σαφής επικοινωνία παικτών-προπονητή που θέλει με την σειρά του καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Ο ΠΑΟ δεν έχει κακό ρόστερ και με τις επιστροφές θα βελτιωθεί. Του έλλειψαν και τα σουτάκια από τα πλάγια. Ο Γκριγκόνις δείχνει εκτός κλίματος από την συνεργασία(;)με τον Ράντονιτς και ο Τόμας είναι απλός σουτέρ όπως είπαμε σε αντίθεση με τυμπανοκρουσίες και δεν τα έβαλε χθες(1/5τρ). Καλό νούμερο απεναντι σε μια εξαιρετική άμυνα παρά την κακή θέση της ομάδας, τα μόλις 9 λάθη με Λι-Γουόλτερς να μοιράζονται τον άσο αποκλειστικά και τον Λι σωστά πιο κοντρολαρισμένο. Ολοι Πάλεψαν, ο Μπέικον ήταν άστοχος από μακρυά (1/7τρ) όπως όλος ο ΠΑΟ (8/30). Καλός ο Ουίλιαμς μπροστά, κάτι κινήθηκε που λέμε!