Τώρα τι να πω για το ματς της Τετάρτης και την προπόνηση του Ολυμπιακού με την τραγική Βιλερμπάν που έχει αποτύχει σαν διοικητικός παράγοντας ο μεγαλομέτοχος σταρ παλιός του ΝΒΑ Τόνι Πάρκερ καθώς δεν θα ήταν ποτέ για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας ο αδελφός του αν δεν ήταν αδελφός του!

Αποτυχημένο πλήρως το πλάνο της Βιλερμπάν να πάρει φέτος γερόλυκους όπως ο Ντε Κολό και ο Λοβέρν και να χάσει την κολλεγιακή της εικόνα και να μπερδευτεί. Συν τους τραυματισμούς των πρώτων. Ουραγός η Βιλερμπάν και με 10 πια συνεχόμενες ήττες και είναι να απορείς κέρδισε από -21 αυτή η ομάδα στην Γαλλία τον Ολυμπιακό και πως άλωσε την Βαρκελώνη! Αλλά αυτή είναι η Ευρωλίγκα είναι η απάντηση.

Ο Ολυμπιακός ήταν συνεπής στο DNA του την αμυνα οδηγώντας σε 12 λάθη τους γάλλους στο ημίχρονο και αν και κακός στην επίθεση με 2/14τρ είχε και +15(22-7)που έγινε +5. Πάτησε γκάζι πάλι με την άμυνα στο δεύτερο μέρος(δέχθηκε 3π στα πρώτα 6′),πήγε στους 15-20π και τέλος Ήταν σοβαρός όπως επιβάλλει και η Ευρωλίγκα και χωρίς τον Φαλ απεναντι στον άλλο Φαλ(!),αλλά τι όρεξη να έχεις με μια ομάδα που σερνόταν! Το ματς ήταν βαρετό συνεπώς,ο Ολυμπακός είχε το μυαλό και στον ΠΑΟ για αύριο και κρατά την πρωτιά στα χέρια του κλειδώνοντας και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. Μεγάλη επιτυχία σαφώς.

Κατά τα άλλα δείχνει να κάνει και συντήρηση και δεν βγάζει το πικ και γιαδέυτερο ματς ήταν κακός στο περιφερειακό σουτ καθώς μετά την Παρτίζαν που είχε αρχίσει με 0/15τρ τελείωσε με 6/25. Κατέβασε την χειρότερη επίθεση της Βιλερμπάν με μ.ο 74π και άλλους 20(!).

Πάλι εξαιρετικός δημιουργικά ο Γουόκαπ με 7ας ! Άστοχος πάλι ο Βεζένκοφ(1/6τρ),τρομερή ενέργεια από Μακίσικ ,μοίρασε τον χρόνο ο Μπαρτζώκας. Θετικός και ο Μπολομπόι.