Και στις τελευταίες μου εκπομπές στο ραδιόφωνο στον OverFm αλλά και στα σόσιαλ μου, δέχθηκα πολλές ερωτήσεις έχοντας και εγώ βέβαια την ίδια απορία, γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο πχ δεν αποκτήθηκε από καμία ελληνική ομάδα. Για τους “αιωνίους” βεβαίως ο λόγος. Αν χώραγε; Πλάκα κάνουμε; Καταρχάς μιλάμε για Έλληνα παίκτη και νεαρό. Άρα με μέλλον. Με τεράστιο brand name λόγω αδελφού του που παίζει ρόλο ποικιλοτρόπως. Αν χωράει αγωνιστικά; Και στους δύο… τρέχοντας. Τα είχα πεο πριν καιρό τα βλέπουν και τώρα στα φιλικά της Εθνικής. Πάμε στην σειρά.

Είχε ακουστεί για τον ΠΑΟ που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ όμως ούτε πέρσι και ούτε φέτος. Καταρχάς ακούσαμε πολλά για τα χρήματα που ζητά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κασέ του είναι στα 400χιλ πάνω κάτω. Και φυσικά δεν ζητά εγγυημένο χρόνο από κανέναν γιατί αυτά είναι της πλάκας διαρροές … Δεν υπάρχουν αυτά σε ακριβή νούμερα. Μπορεί αν είναι στο πλάνο των βασικών. Θεμιτό. Ο ΠΑΟ πήρε τον Γκουντάιτις. Για τρίτος δεν θα πήγαινε ο Κώστας πίσω από δύο καθαρά και εξαιρετικά σέντερ. Πιο έμπειρος και κοντά στα λεφτά αυτά ,προτιμήθηκε ο Λιθουανός που έχει και πλάτη στο καλάθι. Αλλά ο Κώστας έχει ενθουσιασμό και τρομερή αθλητικότητα που δεν έχει κανείς εκ του νέου διδύμου στους πράσινους Για μένα; Από πέρσι έπρεπε να τον έχει πάρει ο ΠΑΟ!

Πάμε στον Ολυμπιακό. Ακούστηκε έντονα, φάνηκε και σίγουρη η μεταγραφή του στο λιμάνι, αλλα δεν έγινε! Άγνωστος ο λόγος. Πάντως όπως και να έχει ασφαλώς επρεπε να τον πάρει ο Ολυμπιακός που στερεύει και από Έλληνες παίκτες και λογικά καθώς μάλλον θα φύγει του χρόνου ο Βεζένκοφ, θα έχει την επιλογή να κατεβάσει στο “4” τον Μπολομπόι που πάιζει αρκετά στην θέση αυτή και δεν είναι το κλασικό 5αρι. Αν τον ήθελε για τριτον με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ο Μπαρτζώκας με την λογική να πάιζει στο σέντερ ο Μπολομπόι κατά κόρον, τότε λογικό ο Κώστας να μην ήθελε. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Αλλά τέτοιο ταλέντο,έλληνα και σε τιμή ευκαιρίας κατ εμέ δεν χάνεται!

Πάμε και στον Κασελάκη. Τεράστια έκπληξη για μένα να μην μείνει ένας πάικτης που παίζει στο πικ των δυνατοτήτων του,με ελάχιστα χρήματα για τα δεδομένα και μιλιά δεν έχει! Πόσο δε μάλλον όταν έρχεται ένας προπονητής που του αρέσουν παίκτες ομάδας και της άμυνας και ακόμα περισσότερο αφού έφυγε ο Παπαπέτρου. Με την λογική αυτή και ας θέλει ο ΠΑΟ να προωθήσει τους νέους Μαντζούκα-Χουγκάζ, σε μια δύσκολη χρονιά με βάθος, ο Κασελάκης και δεν κόστιζε και ήταν ιδανική λύση και στο 4 και στο 3.Κάτι που κάνει και στην Εθνική ομάδα τώρα. Αυτή είναι η αποψή μου και για τους δύο αθλητές και ενώ ο Κώστας ακόμα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!