Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το “αύριο” του Παναθηναϊκού

 

Tι θέλει ο Παναθηναϊκός με ρωτάνε οι φίλοι της ομάδας. Και σε συνάρτηση και με τα όσα είπε και ο Αταμάν μετά το ματς με το Λάυριο ήρθε η ώρα να καταθέσω την αποψή μου πέραν από τα ηχητικά μου που ακούτε στα Podcast μου.

Ο Αταμάν είπε ότι πρέπει να πάρει παίκτη ο ΠΑΟ καθώς έχει πρόβλημα στο 3 με την απουσία Παπαπέτρου για καιρό πλέον. Ούτως ή άλλως η αποψή μου ειναι ότι ήθελε από …χθες παίκτη και δη αθλητικό στο 3 καθώς ο Παπαπέτρου είναι στατικός και όχι για πάνω από 10-15π σε αυτό το επίπεδο. Θέλει αθλητικό 3άρι με ντράιβ και σουτ για να ανοίγει επιτέλους κάποιος το σουτ του Ερνγαγκόμεζ στην γωνία. Τον οποίο θα βάλει ο Αταμάν στο 3 καθώς δεν έχει πάικτες πια εκεί. Για την ακρίβεια θα τον βαζει και στην θέση αυτή που έχει θέμα αλλά ο Ισπανός δεν έχει ντρίμπλα για πάνω από 5′ εκεί.

Ο ΠΑΟ θέλει άμεσα το 3άρι το αθλητικό για να κλέινει και τις τεράστιες τρύπες της άμυνας στην περιφέρεια και φυσικά θέλει και άμεσα ένα κλασάτο 2άρι. Είχαμε πει ότι ο Γκάι δεν μπορεί να είναι βασικός και είναι με την μέρα του και μετά από καιρό. Ακόμα έιχαμε πει ότι ο Γκραντ δεν κάνει στο επίπεδο αυτό και πολύ καθώς είναι ρολίστας και ότι για να αποδώσει ο Σλούκας σαν δημιουργός θα πρέπει να του έχουν δίπλα κλασάτο παίκτη. Και τον Βιλντόζα που ακόμα είναι ασταθής σαν τρίτος. Στην αγορά είναι ο Ναν που ήθελε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Παικταράς. Τον πάιρνεις και καθαρίζεις απλά. Λύνεις το πρόβλημα στο σκορ.

Ακούω και για Λεσόρτ. Παιδιά καμία ομάδα δεν είναι τέλεια και πρώτος σας είχα πει ότι δεν είναι κάτι τρομερό ο Μπαλτσερόφκσι αλλά δεν είναι και κακός. Και ούτε μπορεί να έρθει ακριβός παίκτης πίσω από τον Λεσόρτ. Δεν έρχεται απλά και δεν υπάρχει. Το πρόβλημα αν λύσεις το 2-3 δεν είναι μεγάλο.

Συνεπώς ο ΠΑΟ θέλει σκόρερ ολκής αλλά πρωτίστως καλό και αθλητικο κινητικό δηλ,3άρι και μεταμορφώνεται αφού θα κλεισουν και τρύπες στην άμυνα σε ένα βαθμό και θα υπάρχει βελτίωση και των άλλων και της χημείας αφού το ρόστερ γενικά είναι καλό και απλά λείπουν παίκτες που έχουν ρόλο συνδετήρα όπως λέμε.