Γκάι λοπόν. Δεν τον ήξερα. Τον είδα σε ένα ματς στα Ισπανικά πλέι οφ Ρεάλ-Μπανταλόνα και έβαλε 8τρ μέσα στην Μαδρίτη. Τον σημείωσα και τον είχαν σημειώσει και άλλοι καθώς έιχε κάνει και άλλες παιχνιδάρες. Βέβαια δεν τα βάζει κάθε μέρα καθώς σε αυτή την περίπτωση λέτε δεν θα τον είχαν πάρει χαμπάρι και κλέισει μαζί Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Σαφώς. Σαφώς όμως αυτό δεν αναιρεί ότι είναι καλός παίκτης και λύση για τον ΠΑΟ. Που ο Αταμάν θέλει σουτέρηδες!

Από την άλλη υπάρχει ένα πάγωμα όταν ξεκινάς για Παντερ ή Λόιντ και πας στον Γκάι. Που όμως μπορεί να βγει και καλύτερος! Να δούμε.

Ο Γκάι επίσης δεν έχει εμπειρία Ευρωλίγκα και δεν είναι εύκολο για ένα μονοκόματο σκόρερ να προσαρμοστεί σε μια ομαδα που θα παίζει λιγότερο, θα σουτάρει λιγότερο και θα πρέπει να τα βάζει κιόλας! Να θυμίσω ακόμα και στον ΠΑΟ πόσοι ήρθαν και χάθηκαν.

Επίσης δεν είναι και καλός αμυντικός και πρέπει να το δουλέψει. Πάντως έχει προοπτικές και προδιαγραφές να εξελιχθεί σε ένα νέο Κάρολ γιατί είναι και μικρός ακόμα. Επίσης θα θυμίζει και λίγο Κούριτς της Μπάρτσα. Θα κάνει καθώς θα έχει δίπλα και τον Σλούκα και καλούς παίκτες και είναι ευκαιρία του αυτό -άλλο να ήταν στον περσινό ΠΑΟ εννοώ- και μεγάλα ματς με 5-6 τρ αλλά στην αρχή ειδικά μπορεί να έχει και ματς που θα χάνεται. Και είναι και κοντός για σουτέρ μην ξεχνάμε (1.85).

Λογικά με τον Γκραντ θα είναι οι σουτέρ του ΠΑΟ. Αν πάρει και άλλο παίκτη στην περιφέρεια ο Αταμάν μπορεί να μπλέξουν με ρόλους και χρόνους. Δεν ξερω. Επίσης περίμενα κάποιον πιο πρωτοκλασάτο. Μπορεί να έρθει και 3-4άρι με σουτ. Θα δούμε. Αν πάρει άλλον να δούμε ποιός θα είναι και τότε θα κόβει έναν στην Ελλάδα. Προσωπικά θα έπαιρνα έναν από Γκάι – Γκραντ. Και κάποιον άλλο διαφορετικό στην περιφέρεια από αυτούς. Αν και ο Γκάι μόνο σουτάρει βασικά. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει ο Αταμάν. Καθώς πχ Σλούκας -Γκάι μαζί δεν μπορεί να πάιζουν και πολύ ή καθόλου! Βασικά Βιλντόζα-Γκάι μόνο ταιριάζουν. Αρα θα πάρει και άλλον; Και πως θα χωράνε όλοι και ειδικά αν ο Σλούκας θέλει να πάιζει 25-30΄; Και ο Γκραντ δεν ειναι πάικτης για 10′. Ούτε ο Γκάι που σαν σουτέρ θέλει χρόνο να βρει πατήματα.