Προφανώς πολλοί δεν κατάλαβαν πόσο ουσιαστικός ήταν ο προβληματισμός που θέσαμε από αυτή εδώ τη στήλη με τον τίτλο «Και τεστ εγκυμοσύνης στο πρωτάθλημα».

Πριν «αλέκτωρ φωνήσαι», ο Ολυμπιακός βασισμένος στην περσινή αντίδραση της Πολιτείας στο αίτημα του Παναθηναϊκού, ζητάει ίση μεταχείριση των αιτημάτων του και πλήρη έλεγχο ντόπινγκ (αίμα) στο ντέρμπι της πρεμιέρας στο ΣΕΦ. Και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού.

Στη σχετική ερώτησή μας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (11/10) ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και την ευθύνη στο ΕΣΚΑΝ. Το ΕΣΚΑΝ το οποίο πέρυσι παρέκαμψε ο τότε Υφυπουργός Αθήτισμού Γιάννης Ιωαννίδης, φέρνοντας πλέον τον νυν Υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό σε δύσκολη θέση.

Αν λοιπόν ο Γιάννης Ανδριανός δεν κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού, ξεκάθαρα αφήνει εκτεθειμένο τον προκάτοχό του για τον τρόπο που χειρίστηκε την περσινή υπόθεση. Άλλωστε από τότε, οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει.

Αυτά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όταν η Πολιτεία, αντί να συμπεριφέρεται με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, συμμετέχει ισοδύναμα στο «πανηγύρι των ζουρλών».